2821
2789
عنوان

لومانا شوز کلاهبرداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 18 پست
سلام منم ۲۹ ام فروردین ثبت سفارش کردم الان یکماه هست ولی پشتیبانی جواب نمیده منم من چهارمیلیون هفتص ...

به اسنپ پی سه بار گزارش دادم بعداز یک ماه و چند روز ارسال کردن

ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
سلام من هم ۲۲ اردیبهشت از لومانا خرید کردم از طریق اسنپپی به جای سایز ۳۷ سایز ۳۸ ارسال کردند زنگ زدم ...

آره پشتیبانیش جوابگو نیست، من سه بار به اسنپ پی گزارش دادم تا بعد یکماه و چند روز ارسال کردن. شمام زنگ بزن همش به اسنپ پی به خودشونم پیام بده

ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم از اسنپ میترسم بخاطر همین چیز های کم ارزش مثل کتاب از اسنپ میخرم حرص پولم نخورم

خوب شد اطلاع دادی زده بود به سرم 8 تومن وسیله برقی سفارش بدم بابام گفت اقساطی کنم

دیگه سفارش نمیدم

و خدا معجزه میکند !🌱💛

آره پشتیبانیش جوابگو نیست، من سه بار به اسنپ پی گزارش دادم تا بعد یکماه و چند روز ارسال کردن. شمام ز ...

یعنی اخرش ارسال کردن اسی؟

چی خریده بودی؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

2823
2791
2779
2792