khanoomkhass مدیر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 766 عنوان لومانا شوز کلاهبرداره | مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 18 پست من بیست فروردین خرید کردمتاپیک قبلم گفتماز اسنپ پیبلاکم کرده۱۳۰۰واریز کردم ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن 1405/02/14 | 10:19 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomkhass مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 766 سلام منم ۲۹ ام فروردین ثبت سفارش کردم الان یکماه هست ولی پشتیبانی جواب نمیده منم من چهارمیلیون هفتص ... به اسنپ پی سه بار گزارش دادم بعداز یک ماه و چند روز ارسال کردن ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
khanoomkhass مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 766 سلام من هم ۲۲ اردیبهشت از لومانا خرید کردم از طریق اسنپپی به جای سایز ۳۷ سایز ۳۸ ارسال کردند زنگ زدم ... آره پشتیبانیش جوابگو نیست، من سه بار به اسنپ پی گزارش دادم تا بعد یکماه و چند روز ارسال کردن. شمام زنگ بزن همش به اسنپ پی به خودشونم پیام بده ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
doc95 عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 51 خوب شد گفتين😶 من يه شرطي باخته بودم بايد كفش ميخريدم و اتفاقا اين فروشگاهو ديده بودم:/
دلیناآ عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 19618 منم از اسنپ میترسم بخاطر همین چیز های کم ارزش مثل کتاب از اسنپ میخرم حرص پولم نخورمخوب شد اطلاع دادی زده بود به سرم 8 تومن وسیله برقی سفارش بدم بابام گفت اقساطی کنم دیگه سفارش نمیدم و خدا معجزه میکند !🌱💛
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3154 آره پشتیبانیش جوابگو نیست، من سه بار به اسنپ پی گزارش دادم تا بعد یکماه و چند روز ارسال کردن. شمام ز ... یعنی اخرش ارسال کردن اسی؟ چی خریده بودی؟ من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید