2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من

نه پشیمون نشدم اصلا

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

تو این شرایط فک نکنم پشیمونی داشته باشه من هم قرار نیست عروسی بگیرم شاید یه مهمونی با دوستامون بگیریم که جمع مهمونامون40 نفر میشه

ولی بازم شرایط معلوم نمیکنه شاید همونم انجام ندیم

به خودت بر میگرده فقط

من اگر در این دوره زمونه میخواستم ازدواج کنم فقط لباس عروس و آتلیه

نهایت یه عروسی جمع و جور با افراد نزدیک فامیل

ولی واقعا دیگه عروسی ها شلوغ و 300 نفر مهمون بیخوده

خونه دار شدن خیلی بهتر از غذا خوروندن به فامیلاس

ولی یه جشن کوچیک خانوادگی خوبه

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

تو این شرایط فک نکنم پشیمونی داشته باشه من هم قرار نیست عروسی بگیرم شاید یه مهمونی با دوستامون بگیری ...

الان که حقیقتا زور میاد به آدم صدها میلیون هزینه کنه که آخرشم بگن شور بود یا سر بود. ولی ایده خوبیه که یه جمع خصوصی از دوستان و فامیل نزدیک. هم خاطره سازی میشه هم خوش میگذره و هزینه ش هم زیاد نیست

من خودم عروسی نگرفتم و بجاش با همسرم یه خونه خریدیم (صحبت 7-8 سال پیشه) ولی همیشه دلم میخواد یه جشن ...

خب برای سالگرد ازدواجتون یه جشن خانوادگی بگیرین

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

خونه دار شدن خیلی بهتر از غذا خوروندن به فامیلاسولی یه جشن کوچیک خانوادگی خوبه

انقدر خالی شده بود دستمون که حتی جهزیه هم کامل نگرفتم و ماه عسل هم یک سال بعد رفتیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز