2821
2789
من خودم عروسی نگرفتم و بجاش با همسرم یه خونه خریدیم (صحبت 7-8 سال پیشه) ولی همیشه دلم میخواد یه جشن ...

خب خداروشکر بهترین کارو انجام دادین و خیلی جلویین و عروسی چرت ترین کاردنیاس icon چون از فامیلامون متنفرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم عروسی نگرفتم و بجاش با همسرم یه خونه خریدیم (صحبت 7-8 سال پیشه) ولی همیشه دلم میخواد یه جشن ...

من عروسی نگرفتم و دلمم نمیخواد همونپول رو صرف خرید خونه کردیم و چیزهای دیگه و راضیم

بذار یه چیزی جدی بگم این موضوع کاملا شخصی

فرد به فرد خیلی فرق داره

یکی الان پشیمان هست یکی نه خوشحال که عروسی نگرفته

ببین ته دلت اگر عروسی دوستی بدن کلی حسرت میخوری. اما اگر از بچه گی عشق این کار نداشتی خب میشه عروسی نگرفت

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

بذار یه چیزی جدی بگم این موضوع کاملا شخصی فرد به فرد خیلی فرق داره یکی الان پشیمان هست یکی نه خوشحال ...

عاشق عروسی نیستم ولی واقعا بعضی عروسیا که میرم و خیلی خوش میگذره دلم میگیره که کاش منم میداشتم عروسی

عاشق عروسی نیستم ولی واقعا بعضی عروسیا که میرم و خیلی خوش میگذره دلم میگیره که کاش منم میداشتم عروسی

پس از سر و ته مهمانا و خیلی غذا ها و موارد خرج تراشی بزن یه مهمونی کوچولو بگیر

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

من دو دفعه ازدواج کردم تو هیچ کدوم عکس عروسی نداشتم دلممیخواست حداقل یدونه با لباس عروس عکس داشتم ال ...

خوشبختانه ما عکاسی کردیم عکسهاش رو هم تحویل گرفتیم. یجورایی حداقلی ترین کاری بود که میشد کرد

چرا عکاسی کردین ولی تحویل نگرفتین؟

چه میدونم هزینه اش زیاد بود البته زیادم نبودا شوهر سابقم پول نداشت انقدر دست دست کرد یازده سال گذشت بعدم طلاق گرفتیم

دفعه دومم که هیچ کاری نکردم فقط رفتم محضر و سر زندگیم

از مجلس عروسی حسرت به دلم نیست حتی نمیگرفتمم الان تو این زمان برام مهم بی اهمیته ولی اینکه هیچ عکسی با لباس عروس ندارم همیشه گوشه دلم هست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز