نمیتونمم فراموشش کنم بهم خیانت کرد با اکسش بک زد دوماههههه تمام با جفتمون بود ولی شاید باورتون نشه منه احمق هنوزم دوسش دارم هنوزم دلم نمیخاد یه خار بره تو پاش:)))) اینارو نگفتم سرزنشم کنید نه راه حل بدین کمرنگش کنم تو زندگیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کم کم زمان بگذره درست میشه. یکم طول میکشه. سعی کن سرتو شلوغ کنی و بیشتر با دوستات حرف بزنی
دارم باشگاه میرم . کار میکنم . اشپزی میکنم هرکاری بگی میکنم ولی از سرم نمیره واقعا دوسش دارم ککدوم ادم احمقی کسی که بهش خیانت کرده رو دوست داره :)))))؟
یه بار اومده بود اکانتم مخاطبا قاطی شدن شماره اکسش ببرام افتاد من برش داشتم
یه شب دعوامون شد شدیدددد .. این اقا مشکل قلبی داره من خیلی نگرانش شدم وسط چت اف زد گفتم این حتما یه چیزیش شده به اکسش پیام دادم دو سال باهم بودن گفتم حتما شماره برادری خاهری کسیو داره بهم بده که من به اون زنگ بزنم به داد این اقا برسن خدایی نکرده چیزیش نشه بعدش پشیمون شدم پاک کردم پیاممو گفتم شاید خوشش نیاد من به اکسش پیام بدم اون شب گذشت صبح بهم پیام داد که چرا به فلانی پیام دادی ... گفتم چرا اون باید بهت بگه من بهش پیام دادم چرا در ارتباطین بهم گفت بک زدیم :))))))