2789
عنوان

جاری سلیطم

225 بازدید | 21 پست

چند وقت پیش ناهار خونه مادرشوهرم بودیم،بعدش یکی از جاریام یهو از دهنش پرید یه شوخی کرد،اونیکی جاریم اینو جلو همه برادرشوهرام و جاریم شست و پهن کرد در حالی که اصلا با اون نبود و حتی درباره اونم نبود شوخیش.تقریبا ده بیست تا جمله تحقیر کننده بهش گفت و شخصیتشو خورد کرد تو جمع.من با اون جاریم که شوخی کرد موافق نیستم اما قرارم نبود اونیکی هم جنس خودشو جلو مردا اینجور تحقیر کنه.حقیقتش ناراحت شدم😔

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توی فکرش نروفردا همون دوتا میشن خاله و خواهرزاده و شما رو تک گیر میارن

آخه اون سلیطه لابه لای جملاتش به منم ر...ید

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ولشون کن همدیگه رو جر بدن تو بمون کنار دخالت نکن اون جاری دومیه هم حتما از جای دیگه پر بوده

نه از جای دیگه پر نبود.بشدت آدم زبون درازیه و خودشو دانای به کار نشون میده.کافیه نفهمی جلوش یه خطایی ازت سر بزنه،خشتک آدمو میکشه به کلش،آبرو برا آدم نمیزاره.

شاید با اولش نبوده شوخی میکرده

نه آدم آرومیه،اصلا حرف نمیزنه.انقد تو زندگی بد آورده افسردگی داره و همش تو خودشه و اصلا صحبت نمیکنه.اونروز یه کلمه حرف بیجا زد اینم چنان توپید بهش و خوردش کرد که نگو.لابه لای حرفاش به طور غیر مستقیم به منم تیکه انداخت

حقیقتش منم ناراحت شدم

جاریم الکی از رو اجبار لبخند میزد.کاملا مشخص بود خیلی ناراحت شده

از ادم پاچه گیر دوری کنید

اصلا خیلی رو مخه.خودشو زده به مذهبی بودن،ولی با زبونش همه رو نیش میزنه.بیاد خونه پدرشوهرم یه برنج بخواد بپزه کل شهرو خبر میکنه که من خوبی میکنم و آدم خوبیم.اونقدم اعتماد به نفس داره و خودشو خانوم و کامل میدونه فکر میکنه همه شیطانن و خودش فرشتس.اصلا بخوام راجب تک تک اخلاقاش بگم تا شب طول میکشه

ابرو خودشو میبره اینطوری

همه میشناسنش دیگه،ولی ۱۰متر زبون داره باز همیشه خودشو شیرین میکنه

چه شوخی

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞