2789
عنوان

درگیر اکسمم

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 40 پست
به خودت زمان بده، یه هنری جدید رو شروع کن یاد گرفتن

دارم همه تلاشممو میکنم خودمو سرگردم کنم بهش فکر نکنم ولی میدونی مثل فرار کردن از افکارمه تا کی میتونم فرار کنم :)

منم دقیقا توی موقعیته شمام بهم خیانت کرد، تازه باره اولش نیست دومین باره که اینکارو باهام میکنه

ولی هنوزم نمیتونم ازش متنفر باشم، تو ذهنم میگم تموم شده دیگه دوستش ندارم و فلان ولی از ته قلبم از این حرفم مطمئن نیستم :) نمیدونم چرا انقدر احمقم هنوز با این همه آسیبی که بهم وارد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا توی موقعیته شمام بهم خیانت کرد، تازه باره اولش نیست دومین باره که اینکارو باهام میکنهولی ه ...

وای من الان دیدم پسری
چطووورییییی خیانت اولو بخشیدی همچین حماقتی فقط کار دله

منم درگیر فراموش کردن ینفرم

هی میاد منو هوایی میکنه درحالی که نمیشه بهم برسیم :)

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

ببین سیسی هرچی عکس ویس شماره پرسجو از دوست کوفتو زهرمار داری از دیلیت میکنم خب؟چرا چون عزیزم هر چی ارتباط یا رصد کردنش بیشتر باشه مغز هی بیشتر وابستگی تولید میکنه هر بار که پیامها رو نگاه میکنی انگار به زخمت نمک میپاشی باشه سیسی؟؟ نخونی انجام ندیااا ببین سیسی خیانت مثل سوختگیه خب درد داره جاش میسوزه یه کاغذ ورمیداری مینویسی توش مثلااینجایی که رفت سمت اکسش اینجایی که به من دروغ گفت فلان جا بود کم کم ذهنت کمکم الگوها رو میفهمه و عاشقسازی رو خاموش میکنه دیگه جاش تنفر میاد دیگه دوسش نداری خب باید همچیو بنویسی بزار ذهنت تخلیه بشه

سیسی قشنگمممممممممممممم☺️الان مغزت فقط لحظههای خوبش رو نشخوار میکنه هر بار که یه خاطرهٔ خوب یادت اومد عمدا کنارش یک خاطرهه دردناک بذار

مثلا یادت اومد قربون صدقت میرفت چیکار میکنی میگی نه فلانی سر من این حرکتو دراورده اینجوری جاش بزار انگار تو ذهنت بزرگش نکن که نتونی فراموش کنی ادامشو الان برات مینویسم

اعصابم مثل موهام موج موجیه🎀🌈

منم درگیر فراموش کردن ینفرمهی میاد منو هوایی میکنه درحالی که نمیشه بهم برسیم :)

واسه احساساتت ارزش قائل شو وقتی میدونی بهم نمیرسین هرچی ارتباط بینتون هست قطع کن
نمیگم یهویی و همین الان
به مرور و یوواش یواش چون پسرا زود فراموش میکنن ماییم خار خودمون احساساتمو گ ا ی یده میشه

واسه احساساتت ارزش قائل شو وقتی میدونی بهم نمیرسین هرچی ارتباط بینتون هست قطع کننمیگم یهویی و همین ا ...

اره بابا کات کردیم

منتهی واقعا دردناکه

کل زندگیم درگیر این بودم ادمایی که دوسشون داشتمو فراموش کنم

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

خودتو مشغول کن چطوری مشغول کنیم؟

مشغول کن ببین نه اینکه تو خودتو سرگرم کنی بگی سرم گرم بشه یاد میره نه چیزی رو شروع کن که حس میکنی حالتو خوب میکنه باعث پیشرفتت میشه مثلا چه کاری تغییر ظاهری سالم مثلا دیدی دخترا وقتی کات میکنن ... اینا میرن موهاشونو کوتاه میکنن این یک تعییر ظاهری که به ذهنشون میگن من بعد این طرف بازم سرپا هستم اینجوری من هروقت حالم خراب بود مصری میزدم😂😂😂😂😂ولی الان دارم موهامو بلند میکنم ینی چی ینی حوصلشو صبرش دارم دیگه ذهنم مشغول یه ادم که داره عشقو حال میکنه نیست من اینجا غم بخورم که چی طرف داره زندگیشو میکنه

یادگیری یک چیز جدید چی یاد بگیریم زبان برو یاد بگیر حوصله نداری باشه اشپزی یاد بگیری بلدی؟؟؟ باشه برو سمت ورزش هر ورزشی شنا چمیدونم بدنسازی ..کلی ورزش هست ببین وقتی داره ذهنت میره سمتش فقط فرار بکن چجوری این خیلی نتیجه میده برو بیرون پیاده روی خونه تمیز کن اهنگ بزار اهنگ چمیدونم عمیگینو اینا نه هااااااااااااااااا اهنگ شاد قر بدی اینجوری میدونم حوصلشو نداری ولی باید انجام بدی خودتو بخاطر یک اشغال حیف نکن باز میگی من اینکارم کردم چرا باز هیچی نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😲😲😲😲

نه عزیزم هنوز هستتت شوک احساسی رو به معنا تبدیل کن ینی چی؟ از خودت بپرس برای چی بهم خیانت کرد ؟دربارهٔ خودش چی میگه؟

معمولاً جوابش اینه:

درباره تو: تو آدم وفادار و واقعی بودی مگه نه ؟ بودی دیگه دختر

درباره اون: اون ظرفیتی برای رابطه سالم نداشت☺️

این نگاه کمک میکنه جای چرا من کافی نبودم

بذاری اون کم داشت عزیزم تو 100 رو گذاشتی قشنگم

سیسی خوشگلم به خودت زمان بده اصلا ادم حتی تو یک هفته هم میره تو رابطه بخاد فراموش کنه به زمان نیاز دارههههه

ترمیم وابستگی زمانی میخوادقشنگم فشار نیار که سریع فراموشش کنی یه روز عاشق ندی که یه روزه فراموش کنی که فقط مسیر رو درست بروکمکم کمرنگ میشه برات

تموم این حرفای که من زدم اگه خودت نخای دوست داری بمونی ته چاه هیچ فایده نداره پس انقدر برات نوشتم حیف نکنش بلند شو دختر

تو مثل خواهرمی خو الان دیدم یکی گفته برو سراغ نکست چی میشه اگه بری فکر میکنی درسته1؟ معلومه نههههه خودتم اینو خوب میدونی وقتی بعدش سری بری سراغ بعدی چی میشه در حقیقت بیشتر وقتها فراموش هم نمیکنی سیسی اره چون فقط فقط دردت رو جابه جا میکنی

اگه بری چه اتفاقی میوفته بنظرت الان بهت میگم سیسی💗☺️

هی در ذهنت جدید رو با اون قدیمی مقایسه میکنی حتی اگه نخوای دیدم دارم میگمااا از خودم در نمیارم اون اینجوری بود این یکی نه این باعث میشه نتونی درست ببینی آدم جدید رو حتی اگه ادم جدید عالی ترین برای تو باشه گزینه دوم چیه وابستگی موقتی واییییییی فکر کن از چاله بیوفتی تو چاه😲

بیشتر از نیاز به عشق از نیاز به فاصله از درد قبلی میری سراغش ابجی نازم مغز در اصل دنبال آرامشه نه آدم تازه بعد چی میشه میگی واییییییی نه باید اینکارو میکردم احساس گناه میکنی چون هنوز بخشی از دلت جایی دیگهست بعد مدتی حس سردی یا تهی بودن میاد

اول از همه مرسی از حرفای قشنگت به شنیدنشون خیلی نیاز داشتم واقعا ممنونم

دوم باید بگم ... من سرکار میرم . باشگاه میرم . اشپزی میکنم . طراحی میکنم . کتاب میخونم . دوش اب سردم میگیرم

اینا کاراییه در طول 24 حتما انجام میدم حتی کتاب صوتی ام گوش میدم

یکم نسبت به روزای اول کمرنگ تر شده ولی بازم وسط کارام یادش میوفتم بغض میکنم و گریه:)
دلیل خیانتش این بود
با اکسش بک زد قاعدتا تو کل تایمی با من بود دوسش داشتو بهش فکر میکرد

از حرفای قشنگت یه دنیا ممنونم خیلی باعث شد یکم به خودم بیام مرسی از مهربونیت

رابطه یک قانون طلایی داره سیسی تا وقتی هنوز دربارهی قبلی صحبت میکنی با احساس خشم دلتنگی اشک یا حتی حسرت زوده برای رابطهی بعد

ارزشتو نیار پایین با فکر کردن به این ادما ادم هم اینکارو نمیکنه

تا خودت نخواهی نمیشه.وقتی ارزشت رو در حد یه آدم شکست خورده میدونی که نقشه هر جور دلشون میخواد باهات برخورد کنند .حرفهای ما هیچ تاثیری نداره .هر دوتاتون ذخیره بودید .فکر نکن اونو به تو ترجیح داده نه .هر دوتاتون براش حکم زنگ تفریح رو داشتید

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو