2821
2789
عنوان

روانشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 42 پست
های چقدر شما ساده اید خانوم مشاور ها میگن اگه فردی ک سالم باشه پیش من مراجعه نمی کنه خودش بلده مشکلش ...

من خودم روانشناسی خوندم گلم
جامعه پر از آدمایی هست که بیمارن ولی به فکر درمان خودشون نیستن و مقاومت و انکار میکنن مشکل خودشون رو در واقع اونایی بیشتر مراجعه میکنن که مقاومت ندارن و از طریق همون بیماران به مشکل برخوردن
شما با طیف های افسردگی اسکیزوفرنی و.. آشنا نیستین وگرنه میدونستید ک مثل سرطان میمونه و اون آدما هم باید ب فکر درمان باشند
شما که دانایید میتونید مراجعه نکنید اما نمیتوانید دیگران رو هم منحرف کنید که یکی هم خواست بره با این حرفهای از پیش پا افتاده اینکارو نکنه

من خودم روانشناسی خوندم گلمجامعه پر از آدمایی هست که بیمارن ولی به فکر درمان خودشون نیستن و مقاومت و ...

من کاری ندارم کی مراجعه کنه یا نععع اصن من منظور حرفم این نبود بیشتر آدم ها می دونن چی درسته چی غلط اما بعضی وقتا خودشون به بی راهی میزنن ک ینی هیچ نمی دونن ایناااا من اصن معنی حرفم هم این نبود ک مشاور برن نرن چون هرکسی عقیده داره و... پس لطف کنید رو نظرم ریپ نزنید من حرفم با شما ها نبود 🗿

روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که همه به این درک رسیدن چی غلطه و چی درست موفق باشید

شاید به درکشم نرسیده باشه اما داره با زبون بی زبونی میگه نمیخوام زندگیمو بدم دست به روانشناس حقم داره بعدشم تو نمیتونی بگی هرکس خطاکاره نیاز به روانشناس داره خیلیا درصحت کامل عقل (دادگاه تایید میکنه)قت ل انجام دادن؛ایا این آدم بیماره؟خیر چون در صحت کامل عقل بوده و نیاز به روانشناس نداشته ؛شاید یکی دلش بخواد مخالف حرف شمای به اصطلاح روانشناس رفتار کنه میتونه هم اینکار و بکنه؛

کسی که اسکیزوفرنیه یا دوقطبیه یا اضطراب حاد و افسردگی حاد داره خودش عاقل و داناست ولی نیاز به کمک یک ...

اومی که افسردگی حاد و درمان میکنه روانپزشکه که اصلا با روانشناس فرق داره بابا قبل حرف زدن یکم تحقیق کن

اومی که افسردگی حاد و درمان میکنه روانپزشکه که اصلا با روانشناس فرق داره بابا قبل حرف زدن یکم تحقیق ...

چون تحقیق کردم حرف میزنم

کاش توام بعد تحقیقاتت یکم فکر میکردی

درضمن روانپزشک فقط بیماریو کنترل میکنه

مصرف داروهم اعتیاد میاره عوازض جانبی داره براهمه توصیه نمیشه

خانوم باهوش عقل کل پژوهشگر😏😂

چون تحقیق کردم حرف میزنمکاش توام بعد تحقیقاتت یکم فکر میکردیدرضمن روانپزشک فقط بیماریو کنترل میکنهمص ...

شخصیت شعور زیر صفر 🗿

روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!

شخصیت شعور زیر صفر 🗿

من با تو صحبت نکردم دیگه

اصلا مگه با تو بودم الان

درگیری داریا😂دارم روانشناسو توضیح میدم مگه توهین کردم که اینو میگی

به نظرم تو بدون نوبت برو پیش دکتر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز