2821
2789
عنوان

روانشناس

935 بازدید | 42 پست

سلام روز بخیر

دوستانی که نیاز به مشاوره در زمینه های

پیش از ازدواج _ رابطه عاطفی _ زوج درمانی _ طلاق _ فردی _ اضطراب _افسردگی _پانیک نیاز به مشاوره تخصصی دارن من میتونم شماره تلفن روانشناسی که باهاشون همکاری میکنم رو براشون ارسال کنم

هم مشاوره تلفنی دارن هم حضوری ..

هزینه هاشونم پایین تر از تعرفه نظام روانشناسی هست

سپاس از وقتی که میذارید .

مؤید باشید .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا همین انقدر گند زدید توی زندگیتون

اول درست صبحت کنید ثانیاً گند زدین زدیم چیععع 😐 چقدر بی ادب بی شخصیت هستین

مگههه شما تو زندگی منی یا دیگرانی

بعدشم من منظورم این بود ک خودمون همه چی بلدیم هوشیاریم ساده ک نیستیم و...

روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!

منظور من این بود ک خودمون عاقل دانا هستیم

خیلی از روانشناس ها زندگی آدم ها رو به گند کشیدن

چونکه افکار تفکر هرکسی تو این دنیا فرق داره و مثل روانشناسی نیست

با روانشناسی رفتار کردن خودش ینی سمی رفتار کردن چون کههه هرکسی رفتارش نظرش عقایدش با روانشناسی هم خوانی نداره و اینکه تحت هیچ شرایطی هیچ کسی قبول نمی کنه هرچیزی رو

هرکسی حرف حرف خودشه نظر نظر خودشه

منظور من این بود ک خودمون عاقل دانا هستیم خیلی از روانشناس ها زندگی آدم ها رو به گند کشیدن چونکه افک ...

عزیز روانشناس نباید نظر خودشو بگه که باید با توجه به اطلاعات و داده های علم روانشناسی به فرد مراجعه کننده مشاوره بده

اول درست صبحت کنید ثانیاً گند زدین زدیم چیععع 😐 چقدر بی ادب بی شخصیت هستین مگههه شما تو زندگی منی ی ...

همین که خودتون رو با یک دکتر روانشناس مقایسه میکنید و بدون داشتن علم مربوطه این حرف رو میزنید گویای خیلی چیزهاست

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

منظور من این بود ک خودمون عاقل دانا هستیم خیلی از روانشناس ها زندگی آدم ها رو به گند کشیدن چونکه افک ...

شاید شما به روانشناس ماهر مراجعه نکردید که اینقدر دلتون پره یا اینکه هنوزم فکر میکنید هر کی به روانشناس مراجعه کنه دیوونس

همه هم عاقل و دانا مثل شما نیستن خیلیا نیاز به راهنمایی و مشاوره تو زندگیشون دارن برای بهتر زندگی کردن

عزیز روانشناس نباید نظر خودشو بگه که باید با توجه به اطلاعات و داده های علم روانشناسی به فرد مراجعه ...

روانشناس ها فقط با عقاید کتابی درسی خودشون نظر میدن مشتی نه اینکههه از عقل منطقش ک نمیاد خیلی از روانشناس ها هم هیچی بلد نیستن و... من کاری ندارم خیلی ها هم روانشناس قبول دارن چونکههه بخاطر اینکه دیگععع میخان طرف حق با خودش باشههه همین بس

همین که خودتون رو با یک دکتر روانشناس مقایسه میکنید و بدون داشتن علم مربوطه این حرف رو میزنید گویا ...

دقیقا

کسی که چهار سال کارشناسی میخونه و دو سال ارشد یا ارشد و دکتری و کلی سختی میکشه تا به آدما کمک کنه

اونوقت یکی خودشو مقایسه میکنه با اون آدم و عقل کل میدونه خودشو جالبه

اول درست صبحت کنید ثانیاً گند زدین زدیم چیععع 😐 چقدر بی ادب بی شخصیت هستین مگههه شما تو زندگی منی ی ...

اولن که درست صحبت کردم اونی که داره بی ادبی بی احترامی میکنه الان تویی

دوما منظورم شخص تو نبود منظورم همه بود

سوما بقیه واقعا نیاز به مراجعه دارند با این حرفا فقط باعث میشید مراجعه به روانشناس تابو بمونه و کشورمون پر از بیمار روانی بشه چیزی که الانم هست😒و همش به خاطر حرف آدمای امثال شماست که یا تابو میدونید این چیزارو یا مسخره میکنید

کسی که اسکیزوفرنیه یا دوقطبیه یا اضطراب حاد و افسردگی حاد داره خودش عاقل و داناست ولی نیاز به کمک یکی دیگه هم داره

اونی که داری درموردش حرف میزنی یه مشاوره ی سادست که بله میتونی استفاده نکنی😊درضمن همونطور که پزشک خوب و بد داریم روانشناس خوب و بد هم داریم و شما خودت اگه دانا باشی میدونی پیش کی بری

عزیز روانشناس نباید نظر خودشو بگه که باید با توجه به اطلاعات و داده های علم روانشناسی به فرد مراجعه ...

عمه تراپی و روانشناسی های زردو با علم روانشناسی اشتباه گرفته

همین که خودتون رو با یک دکتر روانشناس مقایسه میکنید و بدون داشتن علم مربوطه این حرف رو میزنید گویا ...

من مقایسه نکردم چونکههه هرکسی عقاید طرز فکری داری خانم محترم تو اگ با کسی به مشکل بر بخوری هرچقدر منطقی براش توضیح بدی چ با علم روانشناسی چ با فکر تفکر خودت اون فرد می تونه نظر عقیده ای دیگه ای داشته باشه

حرف من اینکه همه مثل هم نیستن با این چیزا کسی طرز فکرش عوض نمیشه هیچکسی تو دنیا حرف کسی رو قبول نمی کنه منطق منطق خودشه رفتار رفتار خودشه و تمام

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز