2777
2789
نه نه من استرس منفی شدن ندارم چون بنارومنفی میزارم من فقط ترسم میادازاتاق عمل ازبچگیم فوبیادارم یادم ...

هیچی نمیفهمی گلم 

هیچی

بعدش انگار از ی خوابه عمیق پامیشی

من اون لحظه ای ک بهوش اومدم خیلی دوست دارم همشـبهش فک میکنمـ خیلی سبک و اروم بودم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله بتونم طبیعی بارداربشم چون واقعاهزینه ی شش هفت میلیون پول آی وی اف نداریم 😔😔

همسرتو تقویت کن تحقیق کن تو همین سایت خیلیا تجربه هاشون بدردت میخوره مطمن باش پیگیر باشی به نتیجه های خوبی میرسی

انشاالله بتونم طبیعی بارداربشم چون واقعاهزینه ی شش هفت میلیون پول آی وی اف نداریم 😔😔

میخای ادرس کانال این اقارو بدم دوره ی داروهاش دک یا سه ماهس 

امتحان کن شاید جواب گرفتی

منمـ خودم میخام باهاش امتحان کنمـ ضرر ک نداره

هیچی نمیفهمی گلم  هیچی بعدش انگار از ی خوابه عمیق پامیشی من اون لحظه ای ک بهوش اومدم خیلی دو ...

به به واقعاارومم کردی عزیزمیی ابجی برات درخواست میدم خیرببینی الهی.😍😍😍

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

راست میگه واقعا چیزی واسه ترسیدن وجود نداره یه ملسک میزنن خوابت میبره . وقتی بهوش اومدی یه حس خوبی داری اگرم دردی داشته باشی مثل شکم درد پریودی سریع مسکن میزنن اروم میشی

به به واقعاارومم کردی عزیزمیی ابجی برات درخواست میدم خیرببینی الهی.😍😍😍

فدات شم عزیزم

قبول کردم

ان شالله بزودی خبر و تیکر بارداریت 😘😘😘😘

درکت میکنم منم خیلی پرسوجو میکردم

خدانصیب دشمنشم نکنه واقعا بد دردیه 

انقدرگریه کردم ،فکروخیال کردم بقران قسم ده دوازده تااز تارموهام سفیدشده،قلبمم که جدیدا خیلی دردمیکنه،میترسم چیزیم بشه اخر

الـــــــــهی عزیزم😍😍 انشاالله زیرسایه پدرومادربزرگ بشه😍 برای دومی ام بایداین کاروکنیدیادیگه لا ...

انشالله طبیعی باردار شم . اگر نشد فقط میرم جنینارو انتقال میدن ۱ میلیون هم هزینشه. البته اگه باردارشدم بازم تا ۳ ماه باید امپولارو ادامه بدم