2777
2789
عنوان

امشب شنیدم جاریم و برادرشوهرم حرف طلاق با هم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 60 پست
برعکس پدر شوهر من که همیشه به شوهرم میگه بدون زنت اینجا نیا😃 ولی مادرشوهرم دوست داره بچه هاش تنها ...

تازه مادر شوهر من میگه میدونم برای بقیه پسرا چی کار کنم با خانواده دختر شرط میکنم😌که هفته ای یه شب پسرم مال خودمه😥

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چند ساعت در ماه مشكلي نداره كه

همه پسرا و دخترا ر هفته تنهايي ميرن پدر و مادرشون رو سر ميزنن حالا اينا خواستن همشون تو يه روز خاص باشن 

چطور نميتونه تحمل كنه بس شوهرش ميره سر كار چجور تحمل ميكنه

بنظرم خَيلي شاق نيست  بهتر از اينه كه هر روز هر روز پاشن برن سر بزنن و تازه خانوماشون رو خبر هم نكنن زن بيچاره فكر ميكنه شوهر جان سركاره درصورتي كه نشسته ور دل مامانش و لقمه ميگيره ازش و بعدم مياد خونه ادا خسته ها رو در ميارن

اين جوري حداقل تكليف روشنه دو بار در ماه اوكيه

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

هر چقدر هم شما عروس و داماد نمونه و با خانواده اونا صمیمی باشید بازم پدر و مادر در غیاب شما با بچه هاشون راحت ترن.بالاخره ادم یکم معذب میشه جلوی عروس و داماد غریبه!2 هفته 4-5 ساعت واقعا چیزی نیست که بخواین اینجوری جبهه بگیرین فقط این اسم قانونش و زمان تعیین کردنش زیادی حساستون کرده!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
😂😂😂خب اون يك شب ميخواد چيكار؟خيلي باحاله

میخواد دیگه😂😂😂😂اصلا متوجه حرف طدنش نی بنده خدا😂😂😂😂😂رد داده😛😛😛😛

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
نگفتم منم بیام انا یه موقع هایی شده مثلا بچه مریض بوده یا خودم مریض بودم بهش گفتم غریبه که نیستن میش ...

شما هم یه برنامه اینجوری برا خودت ردیف کن بچه رو هم بنداز برو،والا😉😉😉😉

شما هم یه برنامه اینجوری برا خودت ردیف کن بچه رو هم بنداز برو،والا😉😉😉😉

کجا برم آخه؟ بخدا باورت نمیشه تا سر کوچه برم قلبم میگیره فوری برمیگردم خونه اصلا نمیدونم شوهرم بدون بچه ها چجوری بهش خوش میگذره اصلا من به درک

نگفتم منم بیام انا یه موقع هایی شده مثلا بچه مریض بوده یا خودم مریض بودم بهش گفتم غریبه که نیستن میش ...

پدر و مادرهای اینا چکار میکنن که بچه هاشون اینجوری هلاکشونن؟ کاش به بقیه یاد بدن

سلام اهل مشهدین؟

اره از خونوکش متوجه شدین😂😂😂😂؟