2777
2789
عنوان

امشب شنیدم جاریم و برادرشوهرم حرف طلاق با هم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 60 پست
همین خانواده ها هستن با این رسمای مذخرف و من در اوردیشون زندگی دوتا جوون رو میریزن به هم

والا من نمیدونم پسزاشونو لازم داشتن😅داماد نمیکردن ،بعدم همین پسرا رو که عروسا جمع میکنن و پسراشونو به خونه و مال و زندگی و بچه و خوشبختی میرسونن،بعد همین عروسا خاررررررر دارن میفهمی خاااااااااارررررررر☺

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب شوهرم این بحث طلاق رو داشت با توپ پر برای من میگفت که آره دختره بیشعوره از راه نرسیده میخواد یه ...

یعنی هیجوقت نگفتین منم میخوام بیام 

اگه بگین منم بیام شما رو نمیبره 

من متوجه نشدم چه اشکالی داره یه پدر و مادر دو هفته ای یه بار با بچه هاشون تنها باشن. اونم برای پنج ش ...

چه معنی داره؟یه وقت ممکنه یه چیزی بگن عروس و داماد بی خبر بمونن  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

برعکس پدر شوهر من که همیشه به شوهرم میگه بدون زنت اینجا نیا😃

ولی مادرشوهرم دوست داره بچه هاش تنها برن که بخواد حرفی بزنه ازاد باشه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
یعنی هیجوقت نگفتین منم میخوام بیام  اگه بگین منم بیام شما رو نمیبره

نگفتم منم بیام انا یه موقع هایی شده مثلا بچه مریض بوده یا خودم مریض بودم بهش گفتم غریبه که نیستن میشه زنگ بزنی بگی دو سه روز دیگه برین؟ فوری جبهه گرفته که نهههههه اصلا نمیشه