2777
2789
عنوان

چرا عاشق بچم نیسم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مادر مستقلی هستی.منم دوسش دارم اما عین دوستام نیستم که پیش کسی نزارمش

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

به خاطر خستگی بچه داری منم عاشق شوهرم بودم ولی الان خیلی خیلی خستم از اینکه روی هیچ چیزی کنترل نداری از حرف ها و نیش های خانواده شوهر که بعد بچه دار شدن بیشتر شده از بی پولی و دست خالی بودن و ...

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

آیا جایز نیست الان با ماهیتابه بزنم تو سر خودم😐من بچه داشته باشم خودمو براش میکشم

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  

چرا خواهر بچتو دوست داشته باش شوهرتم همچنین من بچمو از دست دادم جیگرم کبابه با اینکه مریض بود میگم کاش هنوز زنده بود ولی زنده بودنشم فایده نداشت آخه جز درد و گریه جیزی ن واسه خودش داشت ن من از من ب عنوان مادر درد کشیده نصیحت چیزی ک داری و سالمه منظورم بچته قدرشو بدون تو رو خدا این حرفو نزن ک دوسش نداری و حسی نداری تو مادری عزیزم قدر فرشته کوچولوت رو بدون من به عکسش نگاه میکنم و گریه میکنم تو خودشو داری و ناشکری میکنی 

هیچ وقت فکر نمیکردم این شتر در خونه من بخوابه  
چرا خواهر بچتو دوست داشته باش شوهرتم همچنین من بچمو از دست دادم جیگرم کبابه با اینکه مریض بود میگم ک ...

خیلی متاسفم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56