الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الانم امكان نداره جايي بخوايم بريم به يه چيز گير نده زهر مار نكنه يا به لباسم يا به رژم ،،،ميگه ساده يع ساده با اينكه با خودش ميرم خريد همه چيز و خودش پسند ميكنه باز بعد چند وقت ميگه چرا اينجوريه چوا اونجوريه
ووالا من چهار ماهه که ازدواج کردم اما دوران عقد خیلی اذیتم میکرد بعد ازدواج ازش پرسیدم چرا اینجوری میکردی میگه نه اینکه ازم دور بودی فکر میکردم بري بیرون تو رو ازم میدوزدن
اره همینطوره بعد چند سال مرد ب زنش مطمعم میشه ب عشقش ایمان میاره یکم شل میکنه قضیرو ولی همیشه هم این ...
اره..برا من خوب شد ولی وضعیتش خیلی بد نبود..مثلا به لباسم و رفتارم گیر نمیداد ولی بیرون رفتن و دیر اس دادن یا دیر جواب زنگ دادن..اینارو خیلی گیر میداد که الان خداروشکر عقدیم ۵۰ درصدش رفع شد امیدوارم ازدواج کنیم بقیشم حل شه