2777
2789
عنوان

از نامزدم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من موقعی ک نامزد بودیم خیلی روم حساس بود انقدم دوسم داشت بیش اندازه دیگ حساس بود مخصوصا ما از هم دور بودیم انقد دعوا داشتین هر لحظه چکم میکرد خونه خواهرم کوچه پشتی ما اونجام حق نداشتم تنها برم یا اگ میرفتم باید میگفتم ی دیو ساختم ازش بعد اینک عقد کردیم بهتر شد بعد عروسیمونم خیلی بهتر شد 

خداروشکر الان خیلی راضیم اگم گیر نده من بهش میگم پ چرا دیگ حساس نیستی ....مردا اوایل زندگی خیلی سخت گیر میشن ولی ب مرور زمان وقتی شناخت کامل پیدا کنن کم کم بهتر میشن 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
بخوام هرجا هم برم با دوستام انققدر زنگ میزنه. کجایی چیکار میکنی وای به حالم یک ثانیهدیر جواب بدم تو ...

وای ...دوست عادت داشت فرت گوشیه نامزدشو جواب بده، حالا اینقد حسای و شکاک میشه اگه دیر جواب بده. همش سکوت میکرد و حرف خودشو نمیزد..الان کتک میخوره ازش....کلی تحقیر میشه.

الان ک شما مشکل دارین سریع برید مشاوره ...

نباید ب حرف غیر منطقی جواب ازی بدی، وگرنه فک میکنه درسته کارش.

اگه میگه نرو ، بهش بگو عزیزم من کلی کار دارم نمیشه ک نرم...کارامو میرسم و زودی میرم خونه و واست زنگ میزنم عشقم....

حالا سریع هم زنگ نزن..

باید عادتش بدی 

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

برا منم اینطوری بود‌..تقریبا تا قبل عید اینطوری بود ۴ ساله باهم هستیم الان عقدیم..راه حلم بهت میدم الان..ببین عزیزم بهترین راه اینه که باهاش حرف بزنی..حرف حرف حرف...به معنای واقعی رامش کن..وقتی یکم نرم شد از دغدغت شروع کن..از چیزای کوچیک شروع کن..مثلا بگو دلم گرفته و این حرفا..بگو میخوام برم سر کوچه توی مغازه مثلا بستنی بخرم..کم کم سعی کن ازش نپرسی..منظورم اینه که اینطوری که مثلا فلانی برم بیرون دور بزنم؟؟؟بهش بگو میخوام برم دور بزنم..با دعوا هیچوقت حرف نزن..زور نگو فقط نرمش کن..منم خییییلی طول کشید نرمش کنم..منم اینجا تاپیک زده بودم و بیشتریا میگفتن که ترکش کن..ولی نکن اینکارو زبونت حرفت همه مشکلا رو میتونه حل کنه..ناامیدنشو کم کم شروع یهو زور نگو..من از خونه خاله و خونه عمو شروع کردم الان دیگه برا خودم تنها میرم بیرون خرید..اونم بعضی اوقات میفهمم ناراحت میشه ولی میدونه بدم میاد هیچی نمیگه..

😩😩😩
اخه واقعا پیشش هستم خیلی خوبه میخواد همش 2تایی بریم بیرون و واقعا هم باهاشمخوش میگذره ولی این اذیت ه ...

ببین هیییییچ مردی کامل نیست  هر مردی ی مشکل دیگه داره یکی معتاد یکی هیز یکی خانواده پرست یکی با خانوادت نمیسازه سعی کن کم کم درستش کنی عادتش بدی اوایل ازدواج همه مردا تعصبی میشن حسادت میکنن میترسن زنشون بیرون بره یکی نگاش کنه 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
اخه واقعا پیشش هستم خیلی خوبه میخواد همش 2تایی بریم بیرون و واقعا هم باهاشمخوش میگذره ولی این اذیت ه ...

بعدا این اذیتا بیشترم میشه 

اون شخصیتی که موقع نامزدی یا دوستی میشناسی بعد از ازدواج بهتر نمیشه یه 30 % هم بدتر میشه 

به هر حال این زندگی خودته تو آزادی هرتصمیمی که میخوای راجبش بگیری