2821
2789

کاربر قدیمی هستم سر جریانات اسفند کاربریم تعلیق مشکی شد

یادمه یک کاربری با دلایل موثق میگفت گلزار ازدواج نکرده و دروغ گفته

دلیلشم کار با صدا و سیما بود

من باورم شد چون کامران تفتی از اقوام دور پدرمه

اونم سالها پیش مجبور شد به دروغ بگه ازدواج کردم و حتی خاطرم هست حلقه دستش کرد

در حالی که اصلا از این خبرها نبود

ادامه ش رو در کامنتها مینویسم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در تعجبم به چه چیزهایی فکر میکنید واقعا

ازدواج کردن نکردن اصلا به فکرشون نباش

اونا چه ازدواج کنن چه نکنن پولدارن سرمایه دارن مشهورن پارتی دارن همه چی دارن پس براشون مهم نیست صد بار ازدواج کنن یا یک بار

در تعجبم به چه چیزهایی فکر میکنید واقعا ازدواج کردن نکردن اصلا به فکرشون نباشاونا چه ازدواج کنن چه ن ...

خواهر زادم دبی اواسط فروردین با دختر دهه هشتادی کخ میشناختش دیده بود

کامنتام تایید نشد

برای همین نتونستم منظورم برسونم

خواهر زادم دبی اواسط فروردین با دختر دهه هشتادی کخ میشناختش دیده بودکامنتام تایید نشد برای همین نتون ...

نه شما متوجه منظور من نشدین میگم که اونا چه با به دهه هشتادی چه با دهه پنجاهی ازدواج کنن هم فرقی ندارد براشون و باید برای مام مهم نباشه که با کی هست و با کی ازدواج میکنن هرچقدر که زندگی تحت حاشیه ام باشن فرقی ندارن چون پول دارن و براشون مهم نیست

و اره گلزار رو زمانی که چیز باز همش میدیدم یا دوبی بود یا قطر البته گلزار از پول ددی هم روزگار خوبی داره ددیش پولدار مثل خودش

نه شما متوجه منظور من نشدین میگم که اونا چه با به دهه هشتادی چه با دهه پنجاهی ازدواج کنن هم فرقی ندا ...

اینکه کسی بخاطر داشتن تریبون صدا و سیما دروغ به این بزرگی بگه بازی با شعور مردمه برادر

اینکه کسی بخاطر داشتن تریبون صدا و سیما دروغ به این بزرگی بگه بازی با شعور مردمه برادر

برا من که اون عنتر مهم نیست .ولی واقعا شاید همون فیلم عقد کردنش هم فیک بوده .چون هیچ وقت عکس مشترک از خودش و دختره نمیگذاره

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

برا من که اون عنتر مهم نیست .ولی واقعا شاید همون فیلم عقد کردنش هم فیک بوده .چون هیچ وقت عکس مشترک ا ...

اره فیک بود

تبلیغ تالار ۲۱ بود

وگرنه فکر کن گلزار با اون دک و پز بده عمارت ۲۱ درب داغونی که بلاگرای درجه چند عروسی میکنند

من ۱۴۰۳ عروسیم بود

رفته بودم بازدید اصلا خوشم نیامد

دانیال برگزار کردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز