2821
2789
عنوان

در عجبم که چرا گلزار دروغ به این بزرگی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 24 پست
اره فیک بود تبلیغ تالار ۲۱ بود وگرنه فکر کن گلزار با اون دک و پز بده عمارت ۲۱ درب داغونی که بلاگرای ...

واوووووووو ..

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بابت چی ؟

این دروغ شاخدارش ..

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

من نگفتم کسی صد بارازدواج کرده گفتم گلزار نکرده حتی حلقم دستش نکرده

عزیز ب ما چ ربطی داره اینا چیکارمیکنن چیکارنمیکنن ما بهتره ب فکربدبختی خودمون باشیم اونا چ دروغ بگن چ نگن چ فایده ای داره برایه ما مهم اینه اونا خوشبختن مابدبخت

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

عزیز ب ما چ ربطی داره اینا چیکارمیکنن چیکارنمیکنن ما بهتره ب فکربدبختی خودمون باشیم اونا چ دروغ بگن ...

عزیزم اولا دور از جان و به امید روزهای روشن

ولی بنظر من که کسی که با کیف فیک پز میده و برای به چشم آمدن دروغ به این بزرگی میگه خوشبخت محسوب نمیشه

عزیزم اولا دور از جان و به امید روزهای روشن ولی بنظر من که کسی که با کیف فیک پز میده و برای به چشم آ ...

ولشون کن هرکار میکنن بکنن ب ما چه ما به دردخودمون بسوزیم ببینیم بدبختی ما چیه

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز