2777
2789
عنوان

به نظرتون باهاشون صحبت کنم؟

121 بازدید | 16 پست

برادرشوهرم وجاریم تویه شهردیگه زندگی میکنن ودیگه ازشهرما رفتن،جاریم خیلی تاحالا توزندگیم فضولی کرده،مثلا اینکه به مادرشوهرم گفته من مشکل دارم وباردارنمیشم،مادرشوهرم هم باورکردوخیلی سراین جریان منواذیت کرد ومن الان هیچ گونه جایگاهی توخونه ی پدرشوهرم ندارم بااین کاراشون،چون خیلی بهم بدی کردن پشت بنداین ماجرا،هالان باردارم کمترازدوماه دیگه بچم به دنیامیادبرادرشوهرم وجاریم حتی یه تبریک خشک وخالی به من نگفتن،شوهرم به مادرشوهرم گفت ماهم دیگه نباید احترام بذاریم مادرشوهرم زبون نفهمه میگه نه شماباید همه جوره احترام بذارید،خیلی ازدست مادرشوهرم کفری ام اما باوجودیکه همشون بهم ظلم کردن دلم میخوادپیش دستی کنم چون برادرشوهرم اینا رفتن شهرغریب زنگ بزنم باهاشون صحبت کنموحالشونو بپرسم باوجودیکه بودونبودمن برااونابرااوناهمهم نیست به نظرتون کارم درسته یانه؟اخه پیش خودم میگم هرچی باشه من بایدمعرفت داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مثلا من عروس این خانواده ام،جاریمم عروس خانواده بود من وشوهرم وقتی حامله شدخیلی بهش احترام گذاشتیم،ولی اینابودونبودمن براشون فرقی نداره 

چقد علاقه داری به کوچیک کردن خودت 

خوب وقتی احوالتو نمیپرسن ینی به دنبال ارتباط باهات نیستن حالا تو هی خودت گول بزن زنگ بزن بهشون پیش خودتم فک کن معرفت داری اونا این فکرو نمیکنن و بدتر پر رو میشن ....من در برخورد با چن نفر این نتیجه رو گرفتم 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
میدونم همه اینارو ولی همش پیش خودم میگم کاش اینابی معرفتن من یک جومعرفت داشته باشم،میگم مگه پیامبرنبودکه چقدربلاسرش اوردن بعد رفت ملاقات اون کسی که بهش بدی کرده بود

احترام ی چیز کاملا دوطرفس نمیگم بی احترامی کن نه ولی احترام اضافه نزار

این تماس تو احترام اضافس چون اول اون باید به تو ی تبریک میگفت

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
یعنی مثلا من عروس این خانواده ام،جاریمم عروس خانواده بود من وشوهرم وقتی حامله شدخیلی بهش احترام گذاش ...

عزیز من بی احترامی نکن اما چایی شیرین بازیم در نیار .هر جا دیدی سلام و علیک روی خوش ظاهری نشون بده دشمنی که نداری .اما وقتی اصلا تحویلت نمیگیرن خودتو سنگ رو یخ نکن که زنگ بزنی د حال بپرسی و کارای دیگه . از شوهرنگتم بخواده به مادرش بگه که تو روابطتتون دخالت نکنه  .شما بگی میگن عروس گفته پسر بگه فرق داره

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
میدونم همه اینارو ولی همش پیش خودم میگم کاش اینابی معرفتن من یک جومعرفت داشته باشم،میگم مگه پیامبرنب ...

اکه انقدر روحت بزرگه و دلت دریاست بسم الله زنگ بزن . اما خودتو برای هر نتیجه ای که داشت اماده کن

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!