2821
2789
عنوان

شغل نیمه وقت در کنار دانشجو بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 21 پست

منم خودم دنبال تدریس زبانم خیلی علاقه دارم به این کار شده رایگان هم تدریس کنم ولی بازم خیلی دلم میخواد... درس هامم سخت شده این ترم خانوادم اجازه نمیدن میگن تو همین درساتو خوب بخون🥲 یکی دوجا هم پیدا کردم مشاور تحصیلی حقوقش در حد ماهی ۵ اینا بود اما باید قرار داد یکساله میبستی منم آزمون علوم پایه دارم میخوام از تابستون بخونم برای همین ترسیدم با درس هام هماهنگ نشه نرفتم

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شهر خودتون اگه دانشجویی عالیه

هنوز که نه ولی اره قراره همین شهر خودمون برم دانشگاه

"تو" خالق دنیای خودتی. همیشه اولویت خودت باش و به خودت احترام بزار.

برنامه نویسی و طراحی سایت خوبه

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

خب درساتو بخون حمالی مگه کارکنی.. بیخیال

عزیزم پیشنهاد میکنم شماهم درست و حتما بخونی تا یاد بگیری به کسی که کار میکنه نگی حمال.

پدر و مادر شما کار نمیکنن احیانا؟ پدر شماهم حماله؟

ادم حمال باشه و یه فایدهای داشته باشه خیلی بهتره تا اینکه یه مفتخور بی ادب باشه ک نفهمه چی از دهنش درمیاد!

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

عزیزم پیشنهاد میکنم شماهم درست و حتما بخونی تا یاد بگیری به کسی که کار میکنه نگی حمال.پدر و مادر شما ...

مامانم خونهداره ولی اره بابام کار میکنه

Your eyes say everything

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز