2821
2789
عنوان

شغل نیمه وقت در کنار دانشجو بودن

532 بازدید | 21 پست

داشتن کار نیمه وقت در کنار دانشجو بودن سخته؟ دانشجو رشته های سخت هم نه

کلا پیشنهادش میکنین یا نه؟ به پولش اونقدرا نیاز ندارم ولی خب داشته باشم پولشو بهتره بنظرم...

ولی از طرفیم میترسم تو درس هام اختلال ایجاد کنه

ممکنه؟

"تو" خالق دنیای خودتی. همیشه اولویت خودت باش و به خودت احترام بزار.

منم اتفاقا دنبال شغل هستم عزیزم.

فکر کنم ناخنکاری مناسب باشه

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

شهر خودتون اگه دانشجویی عالیه

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا شغل نیمه وقت برای دانشجو وجود نداره. مگه میشه ساعت های کلاس رو با ساعت های کاری تطبیق داد؟

همیشه یه اختلالی وجود داره. وقتی ساعت پنج عصر کلاس داری چطور میخوای پنج عصر سر کار باشی؟

نه من نه دوستام نتونستیم بریم سر کار.

اونایی هم که کار میکردن معمولا توی خود فضای دانشگاه یه چیزی راه مینداختن.

مثلا دوست من توی خوابگاه آرایشگری میکرد یا بوفه دانشگاه رو کرایه کرده بود

من تو خود دانشگاه کارهای بچه ها رو انجام میدادم و ازشون پول میگرفتم ، پاورپوینت و اکسل و پیاده کردن ویس و این جور چیزا

اون زمان که کرونا بود و دانشگاه ها مجازی خیلی پر کار بودم🤣🤣🤣کسب و کارم رونق داشت

یادش به خیر

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

خیلیم خوبه ، ولی سعی کن شرکت خصوصی اینا کار نکنی

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

خب درساتو بخون حمالی مگه کارکنی.. بیخیال

تاپیک اخرتو خوندم... منم دقیقا حرف تو توی ذهنمه همش با خودم میگم الان باید اوج تفریحاتم باشه نه کار💔🫠

"تو" خالق دنیای خودتی. همیشه اولویت خودت باش و به خودت احترام بزار.

والا کار نیمه وقت اکثرا اصلا با کلاسهای دانشگاه جور درنمیاد نه آموزش دانشگاه و نه استاد همکاری نمیکنن...از اون سمت هم بالاخره صاحب کار ازت کار میخواد...مگر اینکه کلا دانشگاه ها مجازی بمونن (حتی امتحانات)..چون مورد بوده صاحب کار حتی اجازه نمیداد دانشجو بره امتحان بده و اذیت میکرده

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز