2777
2789
عنوان

پریشب ازدواج کردم

1581 بازدید | 46 پست

آخرشم همون شد که میدونستم ، نتونستم ازش بگذرم نه بخاطر بیماریش نه بخاطر دیوونه شدنای یهوییش نه هیچی!

دیوونه وار دوسش دارم با وجود همه ی مشکلاتش ، همه چیز تموم شد ، یجورایی خوشحالم یجورایی نگران ، نگران خودش نگران آیندمون و اینکه پدر مادرمم بخاطرش از دست دادم :(

بهم قول داده که دیگه الکل مصرف نکنه سیگار نکشه قراره که یکم بیشتر رعایت کنه همه چیزو...

حس میکنم حالش داره بهتر میشه خودمم وقتی پیششم حس و حال بهتری دارم خیالم لااقل راحته که هواشو دارم ، نمیزارم احساس تنهایی کنه ، به خودش ضربه بزنه...

حس میکنم راهی که توش دارم قدم برمیدارم درسته ، هرچند همه اینطور فک نمیکنن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا خوشبخت باشید و تنتون سالم باشه مهم اینکه شما دوتا همدیگه رو دوس دارید 

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

خیلی راه سختیو انتخاب کردی امیدوارم هرگز پشیمون نشی از اینکه پدر مادرت رو از خودت دور کردی امیدوارم خوشبخت بشی

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.