حقوق کیا رو ندادن؟ هربار حقوق شوهرمو میدادن بهم پیامش رو نشون میداد هنوز نشون نداده حس میکنم هنوز پرداخت نشده برای شوهرای شما چی؟
آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
کارگره بازیافت هست نمیدونم دولتی حساب میشه یا نه🤦🏻♀️🙁
آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...
هنوز ندادن دارن قراردادها رو براساس افزایش حقوق امسال تنظیم میکنن بعد بیمه و مالیاتش محاسبه بشه گفتن تا آخر هفته پرداخت میکنن. شرکت ها و ارگانهای مختلف زمانشون متفاوته. همیشه حقوق فروردین به خاطر تغییرات اداره کار با تاخیر واریز میشه