2821
2789
عنوان

حقوق شما رو هم ندادن ❓️

2042 بازدید | 19 پست

حقوق کیا رو ندادن؟ هربار حقوق شوهرمو میدادن بهم پیامش رو نشون میداد هنوز نشون نداده حس میکنم هنوز پرداخت نشده برای شوهرای شما چی؟

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کارش دولتیه؟

کارگره بازیافت هست نمیدونم دولتی حساب میشه یا نه🤦🏻♀️🙁

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

دادن

خداروشکر

از ماه بعد دیدنیه

چرا😥

بعضی ارگانها هنوز واریز نکردند

بعضی شرکتها گفتن امسال افزایش نمیدن مثل سال قبل پرداخت میکنن

انشااله هرچه زودتر شرایط درست بشه

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

هنوز ندادن دارن قراردادها رو براساس افزایش حقوق امسال تنظیم میکنن بعد بیمه و مالیاتش محاسبه بشه گفتن تا آخر هفته پرداخت میکنن. شرکت ها و ارگانهای مختلف زمانشون متفاوته. همیشه حقوق فروردین به خاطر تغییرات اداره کار با تاخیر واریز میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز