2789

سلام به همه دوستان عزیز نینیسایتی. امیدوارم حال دلتون عالی باشه.

من مدتهاست که رویای تحصیل در رشته دندانپزشکی در کشور ترکیه رو در سر دارم تا بتونم به عنوان یک دندانپزشک در آینده خدمت کنم. با وجود تمام تلاشهایی که داشتم، متأسفانه برای تامین هزینههای شروع این مسیر با چالش مالی بزرگی روبرو شدم.

هزینههای مربوط به خانه و خورد و خوراک را شخصاً بر عهده میگیرم و تنها برای پوشش هزینههای کلاسهای آموزشی و تحصیل نیازمند یاری شما عزیزان هستم.

اما خبر خوب این است که من تا اینجا نصف راه را با موفقیت طی کردهام:

* ترجمه مدارک: تمام مدارک لازم را به زبان ترکی استانبولی ترجمه کردهام.

* یادگیری زبان: کلاسهای زبان ترکی استانبولی را شروع کرده و در مدت زمان کم، تا حد خوبی بر این زبان تسلط پیدا کردهام.

* انتخاب دانشگاه و محل سکونت: دانشگاه مورد نظرم را که از نظر هزینههای تحصیلی مقرونبهصرفهتر است، پیدا کردهام و همچنین مقدمات لازم برای یافتن جای مناسب برای زندگی را فراهم کردهام.

* حمایت خانواده: خانواده عزیزم نیز رضایت خود را اعلام کرده و مشکلی با دریافت کمک از سوی افراد خیر برای ادامه راهم ندارند.

هدف من از نوشتن این تاپیک، فقط درخواست کمک نیست؛ بلکه به دنبال حمایت کسانی هستم که دوست دارند در پرورش یک نیروی متخصص و خیرخواه سهیم باشند. من یک «عهد» قلبی بستم که اگر به این هدف برسم:

۱. ویزیت رایگان: در آینده، بخشی از تایم کاری ماهانهام را به صورت کاملاً رایگان برای عزیزانی که خیرین عزیز معرفی میکنند (یا خانوادههای کمبضاعت) اختصاص بدم.

۲. تداوم کار خیر: متعهد میشم که درصدی از درآمد آیندهام رو به طور مستمر صرف کمک به خانوادههایی کنم که سرپرست بیمار دارند، توانایی کار کردن ندارند و یا در مسیر تحصیل فرزندانشان دچار مشکل هستند.

من به دنبال یک حمایت مالی برای شروع این مسیر هستم و در مقابل، وجدانم را ضامن میگذارم که این سرمایهگذاری شما، نوری باشد برای آیندهی دیگران.

اگر کسی تجربهای در این زمینه دارد، یا میتواند راهنمایی کند که چطور میتوانم این هدف را محقق کنم، یا تمایل دارد بخشی از این راه باشد، ممنون میشم با من در میون بگذارد. از همه شما التماس دعا دارم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیا برو بیرون کار کن الکی از بقیه گدایی نکن تو خونه نشستی فکر کردی خیلی زرنگیتو هم عاشق خدمت نیستی ع ...

چه بی ادب گدایی یعنی چی؟

شما از کجا میدونید که من کار نمیکنم شما وضع من رو میدونید مگه

کار میکنم و پول خونه و خورد خوراک با خودمه کار میکنم کاش اونجاشم میخوندید بعد قضاوت میکردید

صحبت دیگه ای با شما ندارم

دوستان برای خودم خیلی سخته که دارم این متن کمک رو مینویسیم بعد یه سری از قبیل اینجور آدما که فقط توهین و بی ادبی میکنن میان و قضاوت بی جا میکنن لطفاً رعایت حال بقیه رو بکنید

فقط اونایی که میتونن راهنماییم کنه جواب تاپیک بدن ممنونم

عزیز برو دانشگاه توی ایران دندون پزشکی بخون ! چه منطقی پشت این هست که بقیه هزینه بدن بری ترکیه!

خبلیا هستن کمک تحصیل رو انجام میدن خیلیا رو دیدم انجام دادن و همینجوری تونستن درس بخونن

خبلیا هستن کمک تحصیل رو انجام میدن خیلیا رو دیدم انجام دادن و همینجوری تونستن درس بخونن

عزیزم اخه وقتی می تونی بخونی بری دانشگاه توی ایران درس بخونی

چرا باید بری کشور دیگه

اونم با این هزینه ها

Taranom🦋

عزیزم این نظر کاملا دوستانه و با توجه به تجاربی هست ک دیدم

برای خوندن این رشته ها در خارج نیازه یک خانواده ی خیلی حمایتگر از نظر مالی داشته باشی در کنار اینک خودت کار میکنی

چون هزینه های جانبی زیاد برات داره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خیلی گرونه خدایی دوستای من تو ترکیه فزیو می خونن فک کنم سالی ۸۰۰ شهریه می دن خونه هم ماهی۱۹ تومن خورد و خوراکم گرونه اگر وضع مالیت خوب نیست ۷ سال نمی شه دوام آورد ببین تو رو سیه چطوره شرایط

حداقل متنش خودت مینوشتی به دل بشینه نه از هوش مصنوعی کپی کنی

جامعه وقتی پیشرفت میکنه که به جای اینکه فکر کنیم چرا خاستگار ندارم چرا دوستم روسری نداشت دوتا کتاب بخونیم اگه چند سال پیش میپرسیدن هدفت چیه اولین چیزی که به ذهنم میومد مهاجرت بود ولی بعد دی ۱۴۰۴ فهمیدم من فرزند ایرانم به امید دیدن ایران آزاد ایرانی که توش گرونی تورم نباشه شرمندگی نباشه ایرانی که اینترنت یا ماشین های کشور های عربی آرزوی دیدنش داریم نباشه بهترین دین را انسانیت میدونم و شدیدا معتقدم به جای ۱۰۰۰ رکعت نماز و ذکر برای یک کودک کار بستنی بخرید یا یک سالمند کمک کنید خدا بیشتر هواتون را داره در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی اول تو ببین قلب کسی را نشکستی؟ عمیقا به عشق اعتقاد دارم اما نه در نگاه اول عشقی زیباست که هر روز بیشتر بشه و عمیقا دوست دارم عاشق رفتار و شخصیت یک فرد یا یک کتاب و ... بشم خیلی خیلی معتقدم همه دخترها زیبا هستند فقط باید پیدا کنند نه با عمل و آرایش بسازند نهایت آرایشی که کردم لیپ گلاس بوده ولی تا دلتون بخواد مرطوب کننده و ضد آفتاب و ... استفاده میکنم متاسفانه توی شرکت های آرایشی که دیدم فقط به فکر خودشون هستندو همه را از زیبایی اصلیشون دور میکنند شما زیبا هستین یکبار جلوی آینه خودتون را ببینید ازدواج را عامل خوشبختی یا بدبختی نمیبینم و مخالف نیستم ولی معتقدم ازداج تکامل زن و مرد ازدواجی قشنگه که از روی نیاز نباشه از روی عشق و دوستی باشه و احترام حاکم باشه رشتم داروسازی ولی بیشتر رشتم عاشق موسیقی و ادبیات و فلسفم و کلی کتاب در همین زمینه ها خوندم که دیگه خود قبلم نمیشناسم من هنوزم عاشق صدای شادمهر حبیب خسرو شکیبایی ام تنها چیزی که میتونه عمیقا آرومم کنه پیانو زدن و قدم زدن زیر بارون و در آخر اگه کمکی از دستم برمیاد خوشحال میشم کمکتون کنم

خیلی گرونه خدایی دوستای من تو ترکیه فزیو می خونن فک کنم سالی ۸۰۰ شهریه می دن خونه هم ماهی۱۹ تومن خور ...

روسیه که گرون تر

جامعه وقتی پیشرفت میکنه که به جای اینکه فکر کنیم چرا خاستگار ندارم چرا دوستم روسری نداشت دوتا کتاب بخونیم اگه چند سال پیش میپرسیدن هدفت چیه اولین چیزی که به ذهنم میومد مهاجرت بود ولی بعد دی ۱۴۰۴ فهمیدم من فرزند ایرانم به امید دیدن ایران آزاد ایرانی که توش گرونی تورم نباشه شرمندگی نباشه ایرانی که اینترنت یا ماشین های کشور های عربی آرزوی دیدنش داریم نباشه بهترین دین را انسانیت میدونم و شدیدا معتقدم به جای ۱۰۰۰ رکعت نماز و ذکر برای یک کودک کار بستنی بخرید یا یک سالمند کمک کنید خدا بیشتر هواتون را داره در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی اول تو ببین قلب کسی را نشکستی؟ عمیقا به عشق اعتقاد دارم اما نه در نگاه اول عشقی زیباست که هر روز بیشتر بشه و عمیقا دوست دارم عاشق رفتار و شخصیت یک فرد یا یک کتاب و ... بشم خیلی خیلی معتقدم همه دخترها زیبا هستند فقط باید پیدا کنند نه با عمل و آرایش بسازند نهایت آرایشی که کردم لیپ گلاس بوده ولی تا دلتون بخواد مرطوب کننده و ضد آفتاب و ... استفاده میکنم متاسفانه توی شرکت های آرایشی که دیدم فقط به فکر خودشون هستندو همه را از زیبایی اصلیشون دور میکنند شما زیبا هستین یکبار جلوی آینه خودتون را ببینید ازدواج را عامل خوشبختی یا بدبختی نمیبینم و مخالف نیستم ولی معتقدم ازداج تکامل زن و مرد ازدواجی قشنگه که از روی نیاز نباشه از روی عشق و دوستی باشه و احترام حاکم باشه رشتم داروسازی ولی بیشتر رشتم عاشق موسیقی و ادبیات و فلسفم و کلی کتاب در همین زمینه ها خوندم که دیگه خود قبلم نمیشناسم من هنوزم عاشق صدای شادمهر حبیب خسرو شکیبایی ام تنها چیزی که میتونه عمیقا آرومم کنه پیانو زدن و قدم زدن زیر بارون و در آخر اگه کمکی از دستم برمیاد خوشحال میشم کمکتون کنم