سلام به همه دوستان عزیز نینیسایتی. امیدوارم حال دلتون عالی باشه.
من مدتهاست که رویای تحصیل در رشته دندانپزشکی در کشور ترکیه رو در سر دارم تا بتونم به عنوان یک دندانپزشک در آینده خدمت کنم. با وجود تمام تلاشهایی که داشتم، متأسفانه برای تامین هزینههای شروع این مسیر با چالش مالی بزرگی روبرو شدم.
هزینههای مربوط به خانه و خورد و خوراک را شخصاً بر عهده میگیرم و تنها برای پوشش هزینههای کلاسهای آموزشی و تحصیل نیازمند یاری شما عزیزان هستم.
اما خبر خوب این است که من تا اینجا نصف راه را با موفقیت طی کردهام:
* ترجمه مدارک: تمام مدارک لازم را به زبان ترکی استانبولی ترجمه کردهام.
* یادگیری زبان: کلاسهای زبان ترکی استانبولی را شروع کرده و در مدت زمان کم، تا حد خوبی بر این زبان تسلط پیدا کردهام.
* انتخاب دانشگاه و محل سکونت: دانشگاه مورد نظرم را که از نظر هزینههای تحصیلی مقرونبهصرفهتر است، پیدا کردهام و همچنین مقدمات لازم برای یافتن جای مناسب برای زندگی را فراهم کردهام.
* حمایت خانواده: خانواده عزیزم نیز رضایت خود را اعلام کرده و مشکلی با دریافت کمک از سوی افراد خیر برای ادامه راهم ندارند.
هدف من از نوشتن این تاپیک، فقط درخواست کمک نیست؛ بلکه به دنبال حمایت کسانی هستم که دوست دارند در پرورش یک نیروی متخصص و خیرخواه سهیم باشند. من یک «عهد» قلبی بستم که اگر به این هدف برسم:
۱. ویزیت رایگان: در آینده، بخشی از تایم کاری ماهانهام را به صورت کاملاً رایگان برای عزیزانی که خیرین عزیز معرفی میکنند (یا خانوادههای کمبضاعت) اختصاص بدم.
۲. تداوم کار خیر: متعهد میشم که درصدی از درآمد آیندهام رو به طور مستمر صرف کمک به خانوادههایی کنم که سرپرست بیمار دارند، توانایی کار کردن ندارند و یا در مسیر تحصیل فرزندانشان دچار مشکل هستند.
من به دنبال یک حمایت مالی برای شروع این مسیر هستم و در مقابل، وجدانم را ضامن میگذارم که این سرمایهگذاری شما، نوری باشد برای آیندهی دیگران.
اگر کسی تجربهای در این زمینه دارد، یا میتواند راهنمایی کند که چطور میتوانم این هدف را محقق کنم، یا تمایل دارد بخشی از این راه باشد، ممنون میشم با من در میون بگذارد. از همه شما التماس دعا دارم.