2777
2789
حالابه دور از شوخی یکم جدیتر باشین نظرات درست بدین خواهشا

قدر زندگیم و خوشیهام و همسرمو پسرمو پدر مادرمو حتی پدر مادر شوهرمو بدونم چون اینجا جیزایی خوندم که تو مخیلم نمیگنجید

پدرمادرایی عجیب پدرمادرشوهرایی خبیث‌

و شوهرانی عجیبتر و خبیثتر

خدا بداد هممون برسه

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدر زندگیم و خوشیهام و همسرمو پسرمو پدر مادرمو حتی پدر مادر شوهرمو بدونم چون اینجا جیزایی خوندم ...

منم  ببشتر قدر میدونم واقعا خیلی از خصوصیات خوب شوهرمو شاید قبلا نمیدیدم یا برام خیای چیز عادی بود مثلا که چقد چشم پاکه و همین نباشه تو   بعضی زندگیا چقد مشکل سازه و ...

من قشنگ روزي كه مارال اون تاپيك رو زد يادمه صفحه اولش بود كه رفتم خوندم چشمام چهارتا شد نصايح جالبشو ...

اسم کاربریشون دقیقا چیه؟چجوری میتونم این تاپیکو پیدا کنم 

اخه واسم جالب شد   

منم  ببشتر قدر میدونم واقعا خیلی از خصوصیات خوب شوهرمو شاید قبلا نمیدیدم یا برام خیای چیز عادی ...

آره و خیلی چیزای دیگه

من یمشکل جدی با خودم داشتم 

از اول ازدواج درگیر بود ذهنم باهاش 

چندین بار مشاوره رفتم حتی از مشاور سایت هم کمک گرفتم و در نهایت اینجا تاپیک زدم بعد هفت سال درگیری ذهنیم برطرف شد و تونستم منطقی فکر کنم

تو تاپیکام هست

خلاصه کلی فواید هم داره در کنار معایبش

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

حالا قرار بود مثبتارو بگیم ولی این تو دلم مونده 

یه تاپیک دیدم چند روز پیش یکی از جاریش گلایه داشت

واااای نمیدونین چه وضعی شد چه حرفا چچچقد بی احترامی و بی ادبی به استارترو استارتر به اونا 

که استارتر تو خودت الی بلی و حسودی حقته و ..... فحش و 

خیلی حالم بد شد ایینقد ناراحت شدم که نگو 

گفتم اخه چراااا بابا چی میشه یکم خواهرانه تر یکم دوستانه تر عیب کسی رو بهش بگیم چرا ماها اینقد خشنیم چرا منتطر فرصتیم یکیو بگوبیم 

امیدوارم دگه نبینم اینجور چیزیو

اسم کاربریشون دقیقا چیه؟چجوری میتونم این تاپیکو پیدا کنم  اخه واسم جالب شد    

تاپيك با مارال كلا منفجر شدن رفتن هوا ديكه جز يه خاطره ازشون چيزي نمونده

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
هیچی شما اون زمان نبودی  اهل دلاش میدونن چی رو میگم. 😁

چی بود حالا؟

اونکه میگفت پزشکمو ملکه شوهرممو موهامو نیرم شینیون میکنم میام  ازین حرفا

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
روی عکس پروفایل نگه دار بعد کپی رو بزن ولی مال من نمیشه نمیدونم چرا

ولی من  فتم تو اون قسمت تاپیکاتون بعد روی اون تاپیکی که میخواستم نگه داشتم بعد اینجا کپیش کردم