2777
2789

یادگرفتم تویِ دنیای مجازی ممکنه آدما اون طوری که نیستن خودشون راوانمودکنن 

یادگرفتم قبل ازاینکه حرف بزنم اول فکرکنم بعدحرف بزنم 

واینکه یادگرفتم نظرات مخالف راتحمل کنم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبادل اطلاعات چیزِ خوبیه که نینی سایت باهمه تاپیکای اعصاب خوردکنش ولی بازم یه مرکزبرای تبادل اطلاعات هست

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

هیچ چیز خاصی ندیدم فقط عادت کردم همین وقتمم میگیره این روزا ک ی کم سرم خلوته درگیرش شدم  بحث ک بلد نیستن بکنن تاپیک کتابخوانی هم میزنی ک نمیان فقط دنبال خاله زنک بازین

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

خیلیا دروغگوان، لو میرن، یا خسته میشن

میرن با یه کاربری دیگه برمیگردن

باند بازیه

کلا چرته

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

خوبه چون نظرات مختلف با اعتقادات مختلف رو می بینی چیزی که ممکنه در دنیای واقعی اتفاق نیفته 

خوبه چون میتونی ناشناس درددل کنی

خوبه چون می تونی با کسانی که هم مشکل تو هستند تبادل نظر کنی 

خوبه چون گاهی می خندی گاهی گریه می کنی گاهی تعجب

خوبه چون گاهی وقتا میتونی گزارش بزنی و کلی حال کنی با ترکیدن تایپیک 

خوبه چون ممکنه گاهی از نظرات دیگران و تایپیکهاش برای کار خودت ایده وانگیزه بگیری

بده چون یهو با تایپکای غیرمنتظره یا پست های غیرمنتظره حالت رو می گیرن

بده چون ممکنه اعتماد کنی اما شخصی رو که پشت اون کاربری هست از اعتمادت سو استفاده کنه

بده چون ممکنه با دیدن تایپیکهای ناراحت کننده روزت خراب بشه و ذهنت درگیر بشه

بده چون همه چیز غیر واقعی هست و ممکنه بعضی ها عفت کلام نداشته باشند و تو رو به باد ناسزا بگیرند سر هیچ

بده چون ممکنه وقت زیادی رو بگذورنی و بدون بازده باشه

بده چون اخرش ممکنه ببینی خیلی تنهایی

و.....

هیچی شما اون زمان نبودی  اهل دلاش میدونن چی رو میگم. 😁

من قشنگ روزي كه مارال اون تاپيك رو زد يادمه صفحه اولش بود كه رفتم خوندم چشمام چهارتا شد نصايح جالبشو ديدم و اروم و بي صدا صحنه رو ترك كردم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

من یه چیز دیگه یاد گرفتم که راحتر بتونم نظرو حرفم رو به کسی بزنم 

قبلنا میگفتم اگه نطر مخالفمو به کسی بگم خیلی بده سعی میکردم تا میتونم با همه کنار بیام و هم نظر باشم یه نکنه ناراحت بشن ولی الان اعتماد بنفسم بهتر شده 

میتونم خیلی خوب و محترمانه نظرمو بگم