2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا فکر میکنید کن راضیم !؟ آقا تاپیک زدم ناراضی ام زندگیم افتضاح عین فیلم ترکی شده ! راه حل بگید طرف ول نمیکنه ، زنش هم بهش گیر نمیده همش پیش منه! هر جی من گیر میدم فایده نداره

هزار تا چیز میبینن و میمونن درسته ؟ پس از نظر شما این کارشون آویزون بودنه درسته ؟حالا شمام میبینی با ...

من ناراحتیم اینه نمیخوام بمونم هی بهانه میارم تموم کنم هی نمیذاره، مثلا گفتم اون میبینی حالم بد میشه دیگه شهر رو عوض کرد که مطمعن باشم نمیبینش!🥴 گفتم زنگ میزنه تو بالکن حرف میزنی حالم از بالکن بهم میخوره ، خونه جدید میره سر کوچه 😬 حتی الان میفهمم المی بهانه میاره حدود ۱۲ شب میره سر بزنه جایی که زنه زنگ میزنه من نفهمم ! چون زنگ میزنه من فقط نگاه تحقیری میکنم با وجود جواب نمیده ولی یجور وانمود میکنم میفهمه ناراحت شدم بدون کلام

چرا فکر میکنید کن راضیم !؟ آقا تاپیک زدم ناراضی ام زندگیم افتضاح عین فیلم ترکی شده ! راه حل بگید طرف ...

این چیز سختی نیست تو خونت راهش نده بذار خودشو جر بده واقعا سخت نیست

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تهدیدش کن به زنش و مادرش میگی بندازش از زندگیت بیرون این نجس کل زندگیت نابود میکنه

میدونه شماره زنش دارم ناشناس هم زنگ بزنم اتیشم میزنه، این زن که من میبینم بفهمه هم کاری نمیکنه چون حتما تا الان فهمیده چند بار هم یه چیزهایی گفته اینم بهانه آورده ، مادرش هم منو دیده یبار هم پرسیده اون خانومه باهاته اینم گفته به تو چه فضولی کنی منو نمیبینی ! برادرهاش هم منو دیدن ، یجورهایی همه میدونن به روش نمیارن

اگه مشکل نداری اشتباه نیست چرا میترسی؟!🙄🤢

من جایی میگم اشتباه نیست ؟ خیلی هم اشتباهه ، من دارم میگم با وجود همه خوبی هایی که میکنه نمیخوام اذیتم ، ترس هم ندارم بیخیال اصلا گزارش نزنید