2777
2789
عنوان

اهدای اسپرم و جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10723 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی رو میشناختم اسپرم شوهرش صفر بود و دیگه کلا بیخیال بچه شدن ولی طبیعی باردار شد

واقعاً؟؟ چقدر جالب...

خدا واقعا هرررر کاری ازش برمیاد...

چند وقت بعد از اینکه فهمیدند آزواسپرمه، بچه دار شد؟؟

من  خودم نابارور بودم و خیلی به شیرخوارگاه فکر میکردم ولی معجزه خدا نازل شد و طبیعی باردار شدم

وای چقدرررر عالی....

چقدر پیامتون روحیه میده به آدم؟

کار خاصی کردید که بچه دار شدید؟ دعایی ذکری چیزی میخوندید آیا؟

منم مشکل استارتر رو دارم. دنبال اهدا جنین یا اسپرم هستم. ولی فقط یه چیزی رو خواستم بگم اینکه آدم تا ...

دوستان عزیز 

گرفتن بچه از پرورشگاه ثواب داره ولی اکثر متقاضیان فرزند خواندگی سرشون بی کلاه میمونه . یک عیب هم داره و اون اینه که همه ی دوستان و فامیل میدونند که این بچه ی ما نیست .

کسانیکه شوهرشون اسپرم نداره بجای جنین میتونند اسپرم اهدائی بگیرند ، هم ارزونتره ، هم ساده تر انجام میشه ، تو تمام دنیا کسانیکه اسپرم ندارند با اسپرم اهدایی باردار میشند که 50 درصد خصوصیات ارثی بچه به مادر میره و حواستون باشه توی فامیل برای کسی تعریف نکنید که چطوری حامله شدید .خلاصه ، کار درست اینه ، نه غیر شرعیه و نه غیر قانونی . اصفهان دکتری بنام ایزدی انجام میده سایت هم داره میتونید تماس بگیرید اطلاعات بگیرید