خداجونمرهایمنکن مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 284 عنوان کی تجربه اسپارتینا داره 548 بازدید | 4 پست لطفا فقط اونایی ک استفاده کردن پاسخ بدندکتر بهم اسپارتینا دوز ۲.۵ داده از فردا شروع میکنمبی ام ای ۳۰ هستم و کیست تخمدان و پرخوری عصبی دارمماه اول با این دوز چقدر کم کردید؟ ماه دوم چقدر با دوز ۵؟ درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 1405/02/02 | 14:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeynabkorijani عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 6659 آمپول قندی هست بعد قطع شدن اشتها برمیگرده بستگی به بدن متابولیسم داره
eraan عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 7443 عزیزم منم پرخوری عصبی دارم ،پرخوری به کنار غذامو خوب نمیجویم یعنی نمیتونم هرچی تلاش میکنم وقتی میبینم بشقابم کمار از یه دقیقه خالی شده ،اینم خودش باعث شده افسردگی بگیرم و شکم پهلو و معدم بزرگ میشه بقیه بدنم تا دلت بخواد لاغرم، هنوز هم دکتر نرفتم. شما کل بدنت چاق میشه؟
خداجونمرهایمنکن مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 284 عزیزم منم پرخوری عصبی دارم ،پرخوری به کنار غذامو خوب نمیجویم یعنی نمیتونم هرچی تلاش میکنم وقتی میبین ... اره ولی بیشتر شکم ، امروز رفتم خریدم مال شرکت عبیدی رو گرفتم داروخانه گفت از سیناژن قویتره ،قلم اولو استفاده کردم ،ببینم چقدر کم میکنم انشاله درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
خداجونمرهایمنکن مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 284 عزیزم منم پرخوری عصبی دارم ،پرخوری به کنار غذامو خوب نمیجویم یعنی نمیتونم هرچی تلاش میکنم وقتی میبین ... عزیزم امروز روز سوم هست و چهارکیلو کم کردم درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم