2777
2789
عنوان

بیبی چک پس از امپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 25628 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خانومی ماه اول که لتروزول و امپول زده بودم و زیاد امیدی نداشتم باردار شدم  انشالله شماهم ب ...

من اینماه لتروزول کلومفن و اچ ام جی و دوتا اچ سی جی زدم فولیکول۲۱هم داشتم یعنی میشه منم بارداربشم ای خدا

الهی امین خیلی وقته منتظرشم حتی خداو حضرت علی رو خیلی واسطه گرفتم واس اینماه الهی هرچی مصلحته بشه و ...

ایشالا که حامله میشی و میای خبر خوششو‌بدی

من خیلی سختی کشیدم دو‌سال هر ماه دوا درمون و نذر و نیاز 

نشد که نشد فروزدین بیخیال شدم از هر چی دکتره بریدم و نا امید شدم همون ماه تستم مثبت شد

به نیتت ایت الکرسی میخونم منم زنم میدونم انتظار خیلی سخته خدا چشم هیچ زنیو منتظر اولاد نذاره 

بودنشم درد سره نبودنشم درد یه جور درد سر

اره خانومی ماه اول که لتروزول و امپول زده بودم و زیاد امیدی نداشتم باردار شدم  انشالله شماهم ب ...

منم اینماه اوله لتزرول میخام بخورم و امپول بزنم. پس امیدوار باشم ای خداااااا

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘
ایشالا که حامله میشی و میای خبر خوششو‌بدی من خیلی سختی کشیدم دو‌سال هر ماه دوا درمون و نذر و نیاز&n ...

اره خیلی سخته سر بچه اولم نزدیک شش ماه تلاش کردم دیدم حامله نشدم ازمایش دادم پرولاکتینم بالابود درحین مصرف قرص باردارشدم ولی خوشحالیم دوم نداشت هفته متجم نی نی سقط سد الانم نزدیک چهترماه ازاون روز گذشته و اینماه اولین ماه اقداممه دیگه میگم دست خودت خدا ولی دلم دیگه طاقت نداره زودتر یه سالمشو بهم بده و به تمام خانونای منتظر بده

منم اینماه اوله لتزرول میخام بخورم و امپول بزنم. پس امیدوار باشم ای خداااااا

اره بابا حتما امید داشته باش 

من بیشتر به خاطر این ناامید بودم که خالم چند ماه بود داشت این درمانو میکرد و نمیشد برای خالم هنوزم نشده حتی ای یو ای هم کرده و عکس رنگی گرفته شوهرش ازمایش داده هیچ مشگلی ندارن ولی بازم نمیشه☹ فقط خواست خدا 

اره بابا حتما امید داشته باش  من بیشتر به خاطر این ناامید بودم که خالم چند ماه بود داشت این در ...

من خداروشکر تنبلی تخجدان ندارم شوهرمم ازمایشش خوب بود فقط چون چهارماه قبل یه سقط داستم و نمبخاستم بازم منتظر بمونم عجله کردم دکترم بهم دارو داده

سلام دوستان من تازه واردم تورو خدا منم همیاری کنین ،۱۴سیکلم دوتا امپول اچ ام جی زدم که میشد ۶ مهرو الان هم ۱۴مهر هستش که بی بی زدم خییییییییلی کمرنگ هاله انداخته ،میدونم امپولا اثرشون ۱۴ روز باقی میمونه ولی نتنوستم تحمل کنم بی بی زدم .بنظرتون بعدا بزنم پررنگگگگگ میشه یا منفی میشه😔😔😔😔؟؟؟؟؟

توروخدا برا منم جواب بدین