2777
2789
عنوان

بیبی چک پس از امپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 25628 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا ۵هزار زدم و بعد یکهفته منفی شد بی بی.اثرش زود رفته بود

منم دوتا پنج هزارزدم.دوروز قبل یه دلدرد خفی داشتم رنگ‌ترشحمم سفیدو غلیظ شده بود والا نمیدونم نشونه حاملگیه یا نه اخه حاملگی قبلیمم هیچ هللمتی نداشتم فقط دوروز قبل موعدم زیاد میخابیدم و دلدرد داشتم

من خودم هجده روز بعد از امپول بی بی چک زدم پررنگگگگگ  به نظر من ۴ روز وایستا بعد دوباره بزن ای ...

من تصمیم داشتم ۱۶ خرداد بزنم که سالگرد عقدمونم هست ولی بچها گفتن چهارروز دیگه موعدته 

سلام من 26 اردیبهشت ای یو ای شدم پنج تا هم زدم تقریبا دوازده روزه الان حدود پنج روز سینه هام شدیدا د ...

هر چیزی ممکنه منم سر بارداریم به شدت دل درد و کمر درد و ترشح داشتم سینه درد هم جز علایمش هست 

معمولا تا موعدت باید صبر کنی یعنی دو هفته  برای بعضیا دیر از بدنشون میره اثر اچ سی جی ولی ایش ...

الهی امین خیلی وقته منتظرشم حتی خداو حضرت علی رو خیلی واسطه گرفتم واس اینماه الهی هرچی مصلحته بشه و خداهم که واس همه بندهاش خوب میخاد

من تصمیم داشتم ۱۶ خرداد بزنم که سالگرد عقدمونم هست ولی بچها گفتن چهارروز دیگه موعدته 

اونجوری رمانتیک میشه 

ولی اره هموم چهار روز بعد بزن 

اونموقع دکترم به من گفت ۱۶ روز صبر کن من پحض احتیاط ۱۸ روز بعد زدم