2821
2789
عنوان

بعد از کات کردمممم

1466 بازدید | 3 پست

چهار ماه افسردگی دارم و قرص مصرف میکنم

هم درس میخونم و هم کار میکنم(کارم انلاین و باگوشیه ولی حوصله میخواد)

یه امتحان جامع هم دارم

این وسط مشکلات خانوادگی اضافه شده

یه شب که خیلی حالم بد بود از پارتنرم خواستم امشب جایی نره (هرشب تا دیر وقت با دوستاشه)و بمونه یکم باهم حرف بزنیم حالم کمی بهتر بشه

اصلا محل نداد و رفت و بیرون؟

چون قبلا اینکارو کرده بود دیگه کات کردم

روزای اول خیلی عصبی بودم ولی الان خیلی کلافم کار درستی کردم؟

خانومای خوشگل هیچ وقت با هم پرابلم ندارن💋💄

کلا حس میکنم شخصیت ضعیفی داری که به طرفت میگی نرو بیرون باهام ح بزن خوب شم البته اونم اشتباهه کارش ولی تو باید کاری میکردی و آنقدر خودتو اکتیو سر شلوغ نشون میدادی که اون التماست کنه بمون خونه بهم پیام بده

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

کلا حس میکنم شخصیت ضعیفی داری که به طرفت میگی نرو بیرون باهام ح بزن خوب شم البته اونم اشتباهه کارش و ...

ااره اخیرا تو این چند ماه بشدت ضعیف شدم جوری که محاله درس بخونم کتابام یکی دو قطره اشک روش نباشه

ولی من هیچ دوستی ندارم باهاش دردودل کنم با پارتنرمم خیلی راحت بودم برای همین وقتی دلم میگیره اولین کسی ک ب ذهنم میاد اونه

خانومای خوشگل هیچ وقت با هم پرابلم ندارن💋💄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت بد دخترا اینکه زیادی دل میبندن و وابسطه میشن. پسرا اصولا حوصله درد و دل شنیدن و غر ندارن. ی دختر رو برای این حرفات پیدا کن یا حتی مجازی همینجا. در کل هم به پسری که هنوز خواستگاری نیومده و قطعی نیست دل نبند. سعی کن فراموشش کنی .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز