2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص مخمر آبجو هفته ای دو کیلو اضافه میکنی

شماتاثیرشودیدی

ارسامم دلبندم، عزیزتر از جانم از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم... امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آغوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها و سالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم... شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...! این روزها فهمیدم باید از تک تک لحظه هایم لذت ببرم....

خیلی تاثیرش بالاست . یه هفته ای چاق میشی . ولی به شدت پا درد میاره .

البته قرصای اینچنینی خیلی سریع هم بادش خالی میشه ها !

پا درد میگیری دوستم .

خواهرم استفاده کرده بود

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

من همسرم گرفت ك استفاده كنه 

بعد من گفتم شايد ضرر داشته باشه و اعتياد آور باشه يه روز همشونو خالي كردم توش آرد ريختم 😁😁😁😁😜😜😜😜 

كلا دوتا ازش خورده بود 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙

دخترِ خواهر شوهرم قرص چاقی میخورد انقد تپلی  و خوشکل شد ..یهو یه شب (گلاب به روی همگی )استفراغ شدید داشت ..دیگه آخراش خون بالا میاورد ک رفت بیمارستان گفتن معدش خونریزی کرده ..مشخص شد بخاطر قرصه است ..کلا این چیزا رو باید زیر نظر پزشک مصرف کرد نه سر خود

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

این قرصا معلوم نیست چه ضرری به بدن میرسونه و همیشه بعد از قطع این قرصا دوباره مثل اول میشی...بهتره طبیعی چاق شی...سیب زمینی آبپز،ژله،شیر موز ،بستنی زیاد بخور کم کم چاق میشی 

خدایا شکرت❤️

عزیزم شما هر روز تا ۴۰ صبح ناشتا ۲ ق غ پودر کنجد خام + یک موز + یک لیوان شیر پرچرب+ ۱۲ عدد بادوم پودر شده +یک ق غ خوری عسل طبیعی مخلوط کن بخور 

بعدش ۱۵ روز استراحت بده دوباره ۴۰ روز بخور ناشتا.

باشگاهم برو 

میان وعده و غذای کامل هم بخور 

چاااااااااااااااق میشی من ۱۵ کیلو چاقییییییدم

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
۵۵کیلو....خیلی لاغر شدم دوست دارم یکم چاق شم ...شیرم میدم بنظرتون واسه بچه هم ضررداره

قدت چنده 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊