2777
2789
عنوان

وااااااااااییییی چقد حالمـ خوب بود و انرژی داشتم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست
خیلی خونسرد به همسرت بگو قبل از انجام هرکاری شمارو درجریان قرار بده و بعد هم روی وسایلت حساس هستی&nb ...

اره خیلی حساسم رو همه چیم و هیچ وقت دوس ندارم چیزیمو به کسی امانت بدم حتی الان با خودم میگم دیگه پسش نگیرم 

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بره بیاره همین الاااان

باورت میشه وسایلام برام تا وقتی ارزش دارن که فقط خودم ازشون استفاده کنم الان واقعا نمیخوامش دیگه و نمیتونم بگم این داره حالمو بد میکنه

باورت میشه وسایلام برام تا وقتی ارزش دارن که فقط خودم ازشون استفاده کنم الان واقعا نمیخوامش دیگه و ن ...

دیگه زیادی حساسیا دختر دیگه اونم گوشت چرخ کرده دیگه چرا حالت بد میشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
واااا بگو گوني برنجم ببره تا كم نياد خونه مادرش اي بابااا

همون میترسم فردا پسفردا چیز مهمی از خونه ببره چیزایی که بیشتر روشون حساسم مث وسایل شخصی خودم

اين وسواس رو از خودت دور كن. من گاهى مجبورم به خاطر شوهرم تو شرايط خاص دور از خانواده ام و خونه ام زندگى كنم، تو اون موقعيت معمولا همكاران شوهرم از وسايلشون به هم قرض مى دن. اين كه ديگه مادرشوهرته!

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.
همون میترسم فردا پسفردا چیز مهمی از خونه ببره چیزایی که بیشتر روشون حساسم مث وسایل شخصی خودم

از الان لهش دوستانه بگو ناراحت ميشي