2777
2789
عنوان

کی اینجا 7ماه به‌بالا بارداره؟

380 بازدید | 76 پست

من‌وسط مــرداد زایمانمه ب امیدخــدا

اولین تجربمه، خیــــــلی میترسم،هرچی‌ نزدیکتر میشم به مــوعد زایمان استرسم بیشتــر میشه

ازاتاق‌عمل و امپول‌بیحسی‌ِکمــر و سـوند وآنژوکت و... وحشت دارم😢😢😢

چیکارکـــنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سزارین ک ترس نداره

الکی مثلا من خیلی شجاعم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

به سلامتی سزارین هستی 

من سر دخترم اشک می ریختم تو اتاق پذیرش پرستار دعوام کرد گفت اگه گریه کنی بیهوشت نمی کنن ولی بقیه خوشحال و  بی خیال بودن نمی دونم من که خیلی ترسیده بودم سر این یکی هم باز استرس دارم طبیعیه ولی سعی کن به عشق نی نی روز خوبی برات باشه حالشو ببر مگه چند بار می خوای زایمان کنی 

من به خاطر عمل لاپراسکوپی که داشتم یک سانت داخل ناف ویک سانت زیر ناف رو باز کردن بعد از عملم مردم وزنده شدم براهمون دیگه حاضر نیستم شکممو پاره کنم 

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم