2777
2789
عنوان

کی اینجا 7ماه به‌بالا بارداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 76 پست

عزیزم درد طبیعی رو برا خودت تصور کن درد انژوکت و بی حسی فراموش میشه؛ منم واااقعا ترسویم ولی موقعی ک میخواستن ببرنم اتاق عمل کارخونه قند تو دلم اب بود ک خداروشکر از درد زایمان طبیعی راحت شدم

چرا بیهوشی نمیکنین؟

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مردادم ولی نمیترسم بترسم هم چیزی عوض نمیشه سزارین یا طبیعی؟

سزارین میخـوام کنم، پیش دکتر خودم

باورتون نمیشه انقد‌ ترسوئم هنـوز نتونستم برم  واکسن کزازموبزنم

ترس نداره من دو تا سزارین داشتم اتفاقا کادر اتاق عمل و بیهوشی  خیلی هم خوب بودن بعدش هم به هوش میای و نی نیت رو بغل می کنی همه دردها هم کم کم از بین میره تا ده روز انگار نه انگار دردی بوده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بیهوشی راحت تره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
سزارین میخـوام کنم، پیش دکتر خودم باورتون نمیشه انقد‌ ترسوئم هنـوز نتونستم برم  واکسن کزازموبز ...

اووووف

واکسن مگه ترس داره

من ماه ۶ زدم

ترسم نداشت

تو مادری اینجوری کنی بچت بدتر میشه

تو باید قوی باشی تا بچتم قوی بودن رو از مامانش یار بگیره

خدایا شکرت ...  
سزارین میخـوام کنم، پیش دکتر خودم باورتون نمیشه انقد‌ ترسوئم هنـوز نتونستم برم  واکسن کزازموبز ...

به  قول دوستمون کادر اتاق عمل معمولا اینقدر شوخی و خنده میکنن که اصلا متوجه نمیشی بعد عمل همهم با پمپ و شیاف حل میشه

التماس دعا