سلام به همگی
من نمی دونم تو مغز بعضی دخترا چی کردن که اینجا پر شده از تاپیکای شوهر می خوام و این داستانا
بعد از طرف می پرسی چند سالته میگه ۲۵ دارم می ترشم ... اینجا هم سریع بهش نظر میدن که اگه موردی هست سریع ازدواج کن که بعد از اون دیگه مورد پیدا نمیشه
حالا ۲۵ که خوبه خیلیا میگن ۲۱ یا ۲۲😂
بحث من اینه که هیچوقت دیدین مردا بشینن دعا بگیرن یا دنبال سوره و اینجور داستانا باشن که زن گیرشون بیاد؟؟؟
جوابش نه عه چون همشون فقط فکر خودشونن ، فکر اینن که پیشرفت کنن اون وسط هم اگه کسی بود ازدواج می کنن ، نبود میرن سراغ بعدی
بابا هزاااارتا راه برای خوشبختی وجود داره ... اصلا تعریف خوشبختی برای هرکس فرق می کنه ... شما وقتی خودت خودتو دوست نداری به خودت میگی ترشیده معلومه کسی ام شما رو دوست نخواهد داشت
به نظرم جای اینکه هرکس که میگه نمی خوام ازدواج کنم یا تشکیل خانواده بدم بهش میگین نهههه چرا و فلان
از اون آدم بپرسید که شاید تعریف خوشبختی رو توی چیز دیگه ای می بینه ... شاید رویای دیگه ای داره ... یا اصلا شاید ثبات روانی لازم برای تشکیل خانواده رو نداره
بحث من اینه که اول خودتون رو دوست داشته باشین ، توی زندگی تون پیشرفت کنید ، از ۲۰ سالگی دنبال شوهر نباشید براتون نون و آب نمیشه و اینجا هم وقتی از این تاپیک های شوهر می خوام و اینا می زنید بدتر بهتون القا می کنن که شما عقب افتادین با زدن حرفایی مثل (خدا کمکت کنه) یا (من از تو بدترم)
شاید خوشبختی شما توی چیز دیگه ایه ، رویاتونو دنبال کنید نه پسرارو🥰
در آخر این نظر من بود ... لطفا جبهه نگیرید به حرفام فکر کنید