2821
2789
عنوان

ازدواج تو جوونی

348 بازدید | 7 پست

سلام به همگی

من نمی دونم تو مغز بعضی دخترا چی کردن که اینجا پر شده از تاپیکای شوهر می خوام و این داستانا

بعد از طرف می پرسی چند سالته میگه ۲۵ دارم می ترشم ... اینجا هم سریع بهش نظر میدن که اگه موردی هست سریع ازدواج کن که بعد از اون دیگه مورد پیدا نمیشه

حالا ۲۵ که خوبه خیلیا میگن ۲۱ یا ۲۲😂

بحث من اینه که هیچوقت دیدین مردا بشینن دعا بگیرن یا دنبال سوره و اینجور داستانا باشن که زن گیرشون بیاد؟؟؟

جوابش نه عه چون همشون فقط فکر خودشونن ، فکر اینن که پیشرفت کنن اون وسط هم اگه کسی بود ازدواج می کنن ، نبود میرن سراغ بعدی

بابا هزاااارتا راه برای خوشبختی وجود داره ... اصلا تعریف خوشبختی برای هرکس فرق می کنه ... شما وقتی خودت خودتو دوست نداری به خودت میگی ترشیده معلومه کسی ام شما رو دوست نخواهد داشت

به نظرم جای اینکه هرکس که میگه نمی خوام ازدواج کنم یا تشکیل خانواده بدم بهش میگین نهههه چرا و فلان

از اون آدم بپرسید که شاید تعریف خوشبختی رو توی چیز دیگه ای می بینه ... شاید رویای دیگه ای داره ... یا اصلا شاید ثبات روانی لازم برای تشکیل خانواده رو نداره

بحث من اینه که اول خودتون رو دوست داشته باشین ، توی زندگی تون پیشرفت کنید ، از ۲۰ سالگی دنبال شوهر نباشید براتون نون و آب نمیشه و اینجا هم وقتی از این تاپیک های شوهر می خوام و اینا می زنید بدتر بهتون القا می کنن که شما عقب افتادین با زدن حرفایی مثل (خدا کمکت کنه) یا (من از تو بدترم)

شاید خوشبختی شما توی چیز دیگه ایه ، رویاتونو دنبال کنید نه پسرارو🥰

در آخر این نظر من بود ... لطفا جبهه نگیرید به حرفام فکر کنید

Feminist🏋♀️Islamophobic ... مخالف رواج عقاید عصر حجری درباره زنان و انتقالش به دخترای جوون❌️ خانم های خوشگل هرگز باهم پرابلم ندارن🪽💕 مخالف ۱۰۰ درصدی کودک همسری و جوجه کشی❌️ از خون جوانان وطن لاله دمیده🕊 لطفا درخواست ندید ممنون.

به خدا من ۲۱ سالمه اصلا فکر ذکرم ازدواج نیست ولی میری تو جمع فامیل یهویی همه کی شوهر میکنی توی جمع دوستا میگن فلانی شوهر کرد اون یکی شوهر کرد تو هنوز دوست پسر ساده نداری؟ یعنی میدونی جامعه یکم عقب افتاده وگرنه من ارزومه فقط کار پیدا کنم همین 😭دخترا دست خودشون نیست حس میکنن وای عقب افتادن در حالی که ازدواج توی این دوران باید گزینه اخر یا حداقل وسط یه دختر باشه

فرزند ایران و جان فدای، میهن🦁❤️

به خدا من ۲۱ سالمه اصلا فکر ذکرم ازدواج نیست ولی میری تو جمع فامیل یهویی همه کی شوهر میکنی توی جمع د ...

ببین تو یه ۵ ۶ سال صبر کن ... بعدش که تو پیشرفت کردی دستت رفت توی جیب خودت ... آزاد و مستقل و قوی بودی

اونوقت اونا با یکی دوتا بچه تو بغل با شوهرای به درد نخور (اکثرا) به تو غبطه می خورن.

وگرنه اول هرکی ازدواج کرده خوش خوشانش بوده یکی دو سال که می گذره می فهمه نه از این خبرا هم نیست

(اینو منظورم به همه نیست منظورم به اون دختراییه که توی ۱۸ سالگی ازدواج می کنن و افتخارم می کنن انگار چه کار شاهکاری انجام دادن نه اونایی که توی سن مناسب و با آگاهی ازدواج می کنن)

Feminist🏋♀️Islamophobic ... مخالف رواج عقاید عصر حجری درباره زنان و انتقالش به دخترای جوون❌️ خانم های خوشگل هرگز باهم پرابلم ندارن🪽💕 مخالف ۱۰۰ درصدی کودک همسری و جوجه کشی❌️ از خون جوانان وطن لاله دمیده🕊 لطفا درخواست ندید ممنون.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من تاپیکای اینچنینی همیشه میگم بهترین سن ازدواج از ۲۵ تا ۳۵ هست جبهه میگیرن بعضیا که مگه تا اون سن خواستگار میمونه؟ یا دیگه تو اون سن کسی میاد

دیگه نمیدونن بین دختر ۳۰ ساله ای که یه دیپلم یا لیسانس گرفته و نشسته تو خونه خورده خوابیده و با اون دختر ۳۰ ساله ای که چندین کلاس شرکت کرده و تحصیلاتش رو ارتقا داده و شاغل شده و دستاورد کسب کرده فرق وجود داره و قطعا برای مورد اول شاید کیس پیدا نشه ولی مورد دوم دقیقا فرد ایده ال خیلی از اقایون بااصالت و دارای مشاغل درست و حسابیه

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

شوهر کردن و بچه اوردن اصلا دستاوردو پیشرفت نداره . من تو دور وبرم از صدتا مورد شاید دوسه تا خوشبخت د ...

دقیقا خیلی تعدادشون کمه کسایی که از ازدواجشون راضین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز