2777
2789
عنوان

فردا آمپول ۲ماهگی بچمه چیکارکنم

220 بازدید | 50 پست

سلام میشه از  تجربیاتتون بگین من شهرغریبم کسی رو هم ندارم که یاریم بده چیکارکنم یا نکنم .خیلی میترسم بچه تب کنه میدونم چیکارکنم تاحالا تو این شرایط قرار نگرفتم.میترسم بخاطر ندانم کاریم چیزیش بشه لطفا راهنمایی

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

نيم ساعت قبل واكسن دو برابر وزنش استامينوفن بده بعد از واكسن هم هر ٤ساعت استامينوفن بده فرداش هر٦ساعت  استامينوفن بده روز اول هر يك ساعت يك دقيقه كمپرس سرد روز دوم كمپرس گرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیم ساعت قبل اینکه ببریش دوبرابر وزنش قطره آستامینوفن بده بعدش قبل واکسن حتما بهش شیر بده تا درد کمتری حس کنه مرتب دنای بدنش رو چک کن آستامینوفن رو هر چهار ساعت تا یک روز بده روز دوم اگه تب نداشت هر شش ساعت استامینوفن بده ... برای کمپرس هم روز اول کمپرس سرد میکنی بهداشت میگه یخ نذار ولی تجربه به من ثابت کرده یخ رو توی دستمال بپیچ بذار روی جای واکسن فردای روز واکسن اگه اصلا تب نداشت کمپرس گرم کن اگه تب خفیف هم داشت کمپرس گرم خطرناکه  

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
واکسن میزنه استامنیفون میده نگران نباش ،  

تب کنه چی؟ من بعد زایمانم بدنم گرم شده.به  بدن بچم دست میزنم نمیفهمم تب داره یانه

خب یه دماسنج نواری با یه دماسنج دیجیتالی بخر الان که بدنش نرماله اندازه بگیر فردا دماش بالا رفت متوجه میشی تب داره یا نه

خب یه دماسنج نواری با یه دماسنج دیجیتالی بخر الان که بدنش نرماله اندازه بگیر فردا دماش بالا رفت متوج ...

خیلی خیلی ممنونم

نیم ساعت قبل اینکه ببریش دوبرابر وزنش قطره آستامینوفن بده بعدش قبل واکسن حتما بهش شیر بده تا درد کمت ...

دستت درد نکنه ممنونم 

تب کنه چی؟ من بعد زایمانم بدنم گرم شده.به  بدن بهم دست میزنم نمیفهمم تب داره یانه

نترس داغ که نشدی ، اگه تب کرد یه دستمال با آب ولرم خیس کن آبشو فشار بده ، پیشونی و پا و پشت گوششو هر از گاهی نمدار کن

خدای نکرده خدای نکرده دمای بدنش از ۳۹ بالا رفت باید به جای قطره شیاف استامینوفن استفاده کنی که یک شیاف استامینوفن ۱۲۵ رو نصف میکنی میداری مقعدش ... فقط حواست باشه هیچ وقت شیاف و قطره رو نباید باهم بدی حتما حداقل سه ساعت بینش فاصله باشه .... سعی کن زیاد بچه رو نپوشونی یه بادی حلقه ای بپوشون زیر بغل ها و پاها آزاد باشن  چون این دو قسمت خیلی تو کنترل تب موثرن

نترس داغ که نشدی ، اگه تب کرد یه دستمال با آب ولرم خیس کن آبشو فشار بده ، پیشونی و پا و پشت گوششو هر ...

اصولا تا چند ساعت اول میگن تب دارن درسته؟

اتفاقا این واکسن معمولا خیلی راحته فقط حتما مرتب بهش شیر بده هرچی شیر بیشتری بخوره باعث میشه زودتر شکمش کار کنه و سریعتر دمای بدنش بیاد پایین

خدای نکرده خدای نکرده دمای بدنش از ۳۹ بالا رفت باید به جای قطره شیاف استامینوفن استفاده کنی که یک شی ...

یه تاپ حلقه ای با شورت خوبه ؟ 

فرق داره ، پسر من از شبش تازه تب شروع شد تا صبح بالا سرش بودم 

خیلی میترسم خیلی .من کلا برا این چیزا دل ندارم