2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفررر شدم نمیدونم چرااا

190 بازدید | 26 پست

از نوزدهم باید پریود میشدم ی بیبی زدم هاله داشت دوتا دیگه اپل صبح زدم منفی کامل شد الان هنوز پریود نشدم ولی ب جاش از همسرم ب شدت متنفر شدم با کوچک ترین حرفش بهش‌نیش کنایه میزنم  اعصاب بچه ام‌ندارم کم طاقت شدم حتی برا اعدام این مرد تو فیلم یوسف هم داشتم گریه میکردم عجیب شدم  برم ازمایش خون بدم باردارم یا علایم قبل پریوده؟؟البته من هیچ وقت تاخیر نداشتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم همین شرایط و دارم الان

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر شبیه پریوده حالا صبر کن نشد شنبه برو آزمایش

ب شدت حساس شدم یعنی‌دیشب ی استوری گذاشتم راجب خدا همسرم بنده خدا ریپ زده قطعا همه چی برات درس‌میکنم من توپیدم بهش الکی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

پریودمیشی صبر کن

میدونم میشم چون حامله نیستم مثل دوازده ماه گذشته

پریودی؟؟

نه فعلا که نشدم.ولی میدونم این ماهم باردار نشدم .هشت ساله کارم شده دکتر رفتن واسه بچه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
عزیزممممعلائم قبل پریوده😅😅😅

ایندفعه چون تاخییر دارم فک کنم خیلی شدیده اخهه چرا باید برا اعدام اون مرد تو فیلم یوسف بعد شونزده بار دیدن گریه کنم

ب شدت حساس شدم یعنی‌دیشب ی استوری گذاشتم راجب خدا همسرم بنده خدا ریپ زده قطعا همه چی برات درس‌میکنم ...

من قبل پریود نسبت به همه خشم دارم ولی از طرفی دلم برای مارمولک تو باغچه که بهش فوبیا دارم میسوزه و ممکنه براش ساعت ها اشک بریزم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه فعلا که نشدم.ولی میدونم این ماهم باردار نشدم .هشت ساله کارم شده دکتر رفتن واسه بچه

من یک سال افدامم برا دومی نشدم ب نظرم ورزش هوازی کن 

ایندفعه چون تاخییر دارم فک کنم خیلی شدیده اخهه چرا باید برا اعدام اون مرد تو فیلم یوسف بعد شونزده با ...

آره صدرصد برا اونه چون تاخیرم افتاده

وای🤣🤣🤣

عب نداره احساساتههه

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

من قبل پریود نسبت به همه خشم دارم ولی از طرفی دلم برای مارمولک تو باغچه که بهش فوبیا دارم میسوزه و م ...

وووای چقدر منی اصلا نمیدونم‌چم شده بچم‌‌میگه بیا جیغ میزنم‌

من یک سال افدامم برا دومی نشدم ب نظرم ورزش هوازی کن

شوهرم مشکل داره