2777
2789
عنوان

فردا آمپول ۲ماهگی بچمه چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 50 پست
قطره پدی لاکت در واقع پروبیوتیک هست باعث قوی تر شدن قدرت هضم بچه میشه.اکثر دکترا تجویز میکنن.یه دوره ...

کولیکز نفخ رو رفع نکرده .پس پدی لاکت میگم بخره همسرم.روزی یک بار؟

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
من از رو تجربه ی 3 تا بچه نظر دادم. استارتر هم میتونه با نظرات احمقانه خونه بهداشتیای بیسواد بچشو زج ...

دقیقا درست میگی.منم تجربه کردم که با کمپرس سرد بچه درد بیشتری میکشه.منم حوله گرم میذاشتم اما شنیدم تو تلویزیون میگفت چون بعد تزریق هنوز مواد واکسن پخش نشدن،گرما باعث از بین رفتنشون میشه.نمیدونم کدوم درسته آخرم

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما وقتی به مرکز بهداشت که خودش تزریق واکسن میکنه میگی بیسواد من دیگه نمیتونم شمارو توجیه کنم ... اگ ...

واکسن میزنه ولی ایا بچه تو بغلش گرفته از صبح تا شب راه بره. 

یه بچه با کمپرس سری که فرمودن تا یه هفته اشک میریخت و پاش خم و راست نمیکرد  دو تا بچه با توصیه گرم گرفتن پای بچه سر دو روز خوب شدن. 

من با شما که مشکل ندارم تجربه خودمو به استارتر گفتم. میتونه هر گدومو دوست داره انتخاب کنه

کولیکز نفخ رو رفع نکرده .پس پدی لاکت میگم بخره همسرم.روزی یک بار؟

آره عزیزم روزی یبار.کولیکز مسکن هست و ربطی به پدی لاکت نداره.پدی لاکت حاوی باکتریهای مفید هست.تو یخچال هم حتما باید باشه.برای تب نی نی جان هم یه توصیه مهم اینه که هرزمان تو هرسنی که تب کرد حتما ببین تب تو کدوم قسمته مثلا اگه سرش داغه و پاهاش خنکه با پاشویه احتمال تشنج بالامیره چون اختلاف دمای بدن زیاد میشه.

آره عزیزم روزی یبار.کولیکز مسکن هست و ربطی به پدی لاکت نداره.پدی لاکت حاوی باکتریهای مفید هست.تو یخچ ...

پس چیکار باید کرد؟

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
پس چیکار باید کرد؟

علاوه بر اینکه هر ۴ساعت استامینوفن میدی پارچه نم دار رو قسمتی بذار که داغه.البته شیاف استامینوفن زودتر از قطره اثر میکنه.پسر من قطره رو بالا میاورد همیشه شیاف کودکان میذاشتم براش