2821
2789
عنوان

چیکار کنم مامانم خوشحال بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 61 پست
خودتون میگین خوشحال نیستین،پس یعنی مجردبودنتون فقط باعث ناراحتی مادرتون نشده،خودتون هم ناراحتینمن تو ...

ممنون از نظر پخته و دقیق شما🤎🙏🏾

لک زده دلم واسه یه قدم با تو..🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاب خودت بود مجرد باشی یا کیس خوب نبوده ؟

به فکرش نبودم، منو از ازدواج میترسوندن، میگفتن خوب نیس، شوهر اسیرت میکنه و از اینجور حرفا، بعدش تازه تو سن ۲۷ انگار چشمام باز،شد، خوب که نگاه کردم دیدم نه، همشون دروغ میگفتن، همونایی که میگفتن بده، علاوه بر شوهر خودشون دنبال توجه مردای دیگم بودن. دیدم که دوستام خدا رو شکر چقدر خوشبخت شدن و اصلا هم اسیر و بدبخت نشده بودن. دیگه از ۲۷ خواستم یه حرکتی بزنم که هر کسی اومد از من کوچیکتر بود. تموم این ۳ سال، هر کسی اومد کوچیکتر بود. تو شهر ما پسرا اکثرا ۲۵ ازدواج کردن رفتن

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

نگران نباش بخدا برا ازدواجت دیر نشدهفامیل خیلی نزدیکم توی ۳۰ وخورده ای سالگی ازدواج کرد با بهترین شو ...

خوشحالم براش💚

واقعا چرا اینقدر فکر میکنید ازدواج مهمه ؟!؟

چند سالته؟ مجردی یا متاهل؟

فک میکنی از بچگی برام مهم بوده؟ تا ۲۷ سالگی عین خیالمم نبود، بعدش کلا ذات و غریزه ی انسان به کار میفته تازه واسه من خیلی دیر به کار افتاد. تنهایی کجاش قشنگه؟ هیچ صدایی از خونم بیرون نمیاد. از نظر اجتماع هم همچنان خامی و ناپخته، اگه یه مجلس عروسی یا عزا نری مهم نیس، ولی دخترای دیگه ی فامیل با سن کمتر از تو، اگه نرن، دیگران از دستشون ناراحت میشن، سراغشونو میگیرن، کارت دعوت جداگانه میره در خونشون و هزاران مورد اجتماعی دیگه. یه خانم ۳۰ سالمه کاملا عادیه که دلش، همدم، همسر، فرزند بخواد. پولامو واسه کی جمع کنم؟ واسه برادرزاده هام؟؟؟

منم مثل تو تنها و غمگینم ، با این تفاوت که درد تنهایی توی متاهلی صدها برابر بدتر از درد تنهایی توی م ...

قبول دارم عزیزم، ان شاءالله که خدا بهت کمک کنه

گولش نزن سعی کن واقعا خوشحال باشی منم ۲۹ سالمه شاغلم تحصیلات اوکیه و مجردم مامانم خیلی دلش میخواد از ...

خیلی خوبه که خوشحالی عزیزم

من نمیدونم چم شده، اصلا رنگ و رومم رفته، یه جور عجیبی شدم، حالت چشمام یه حالت افسرده گرفته، هر کاری میکنم که به خودم کمک کنم نمیشه، ورزش میکنم، بیرون میرم، فیلم میبینم، کتاب میخونم، ولی یه چیزیم شده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792