2821
2789
عنوان

چیکار کنم مامانم خوشحال بشه

1924 بازدید | 61 پست

سلام ، دوستان من ۳۰ سالمه، تحصیلات بالایی دارم، تازگیا هم شاغل شدم و البته هنوز ثبتنام و کارای اداریش مونده. مامانم خیلی غصه ی تجرد منو میخوره. توی شهر ما دختر ۳۰ ساله دیگه خواستگار نداره. منم بیشتر مواقع تو اتاقم تنهام

چطور گولش بزنم که من خوشحالم، صورتم داد میزنه که خوشحال نیستم... حرفای اطرافیانمم هست، حرفای زن دایی و زن عمو

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲۶ سالمه خاستگار ندارم کاش میمردم

مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت

عزیزم درخواستمو قبول کن

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

نگران نباش بخدا برا ازدواجت دیر نشده

فامیل خیلی نزدیکم توی ۳۰ وخورده ای سالگی ازدواج کرد با بهترین شوهر..شوهرش ماهه واقلا. قد بلند و هیکلی و بهتراز همه اخلاقش واقعا خوبه . اینا سریع عروسی گزفتن و سریع بچه دار شدن.الانم بچه دارن و خونشونم داره آماده می شهکمکم.

نگران نباش.. کلی موقعیت خوب داری هنوز.اوناعم شهرشون کوچیک ه و مث شما بالای۳۰ خواسنگار نیس.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
همه ادما این روزا تظاهر میکنن توهم تظاهر کن

تا الانم خیلی تظاهر کردم دیگه احساس میکنم حوصله ی نقش بازی کردن ندارن، خیلی کم حرف شدم. به سرم زده برم باشگاه تا مامانم ببینه من میرم باشگاه و مثلا شادم

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

کلاس برو،از اتفاقای سرکارت صحبت کن....

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز