2821
2789

حقیقتا پنج سال بود که دورا دور با هم در ارتباط بودیم

متاسفانه امروز یک ماه شده که بخاطر سرطان از دستش دادم.

خودم به دنیای بعد از مرگ خیلی باور دارم، مذهبی نیستم ولی یه جورایی معنویام.

آگاهیام در این حده که میدونم خدا داره امتحانم میکنه و میخواد یه درسی بهم بده از این ماجرا

ولی بازم بی قرارم و دلم تنگ شده من فقط 21 سالمه خیلی تجربهای ندارم..

اون لحظه که بهم خبر دادن خیلی دلم میخواست یکی بغلم کنه اما کسی این کارو نکرد.

الان باید مراحل سوگ رو بگذرونم و با کتاب خوندن و سریال و نوشتن فقط خودمو سرگرم کردم.

قرار بود کنکور ارشد بدم ولی نمیتونم، گذاشتمش برای سال دیگه. اگر چیزی هست که فکر میکنید میتونه بهم کمک کنه لطفا بگید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا ناراحت کنندست بهت تسلیت میگم عزیزم.

فکر میکنم از مشاور هم بتونی کمک بگیری. ولی در کل به مرور زمان باهاش کنار میای. سوگواری کن دلت آروم میشه ولی تو سوگواری نمون.

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
تسلیت میگم عزیزم انشالله که غم آخرت باشه جسارتا مرحوم دوست پسرتون بودن؟

ممنونم.

نه با هم تو رابطه نبودیم، ارتباطی که میگم ارتباط دوست دختری و دوست پسری نبود. اما علاقه بود و بیشتر از طرف من بود متاسفانه

خیلی خوشحالم باز باهم تو رابطه نبودیم حس میکنم اونجوری خیلی سخت میشد برام.

کنکور ارشدتو بده اتفاقا اشتباه میکنی درس نمیخونی میخوای بشینی چمباته بزنی ؟

آخه واقعا هر کاری میکنم دست و دلم به درس خوندن نمیره

میدونم بهونهاس ولی بازم حوصله ندارم

ببین سعی کن در زمان حال باشی، تا بتونی بپذیری که چه اتفاقی افتاده.

رویا پردازی و مرور خاطرات رو برای خودت کم کن یا حتی این اوایل ممنوع کن.

من همه ی کادو ها هرچیزی که منو یادش مینداخت رو ریختم تویه کمد و درش رو قفل کردم.

عکس فیلم هرچی اگر نمیخوای حذف کنی بریز تو لپتاپ یا جایی که نت نی به راحتی ببینی.

در گریه کردن و دراز کشیدن روی زمین و راه رفتن و ارتباط با طبیعت و خلوت کردن با خودت هیچ سخت گیری نکن و به وفور انجام بده.

من یکسال تمام آهنگ هام رو گوش ندادم و حتی اگر جایی مثل ماشبن پلی می شد در خواست می کردم از اون خواننده نذاره.

در رابطه با کنکور، اگر احساس میکنی بهت استرس میده به هیچ عنوان سمتش نرو اما اگر میتونی بدون احسساس فشار و استرس بخونی اتفاقا خیلی خوبه چون تنها چیزی که میتونه کاری کنه به درستی ادامه بدی و آروم آروم سوگ رو بگذرونی اینه که یک هدف واقعی در کنارش باشه.

مثلا من ترم ۵ دانشگاه بودم و درس هام و امتحانام رو سعی کردم بخونم.

چون حداقل حواسم رو به نحوی پرت می کرد که مفید بود.

یه کار خوب دیگ هم این هست که بارها حالت بسیار بد میشه و ممکنه بشدت گریه کنی اما با گذر زمان و خالی شدنت فواصل بین این گریه کردن بیشتر میشه.

من یکسال و نیم هست که زمان گذشته و حفره ی خالی درون دلم رو هرجایی ممکنه احساس کنم گاهی هم کم میارم و گریه می کنم اما در اکثر موارد توان تحمل یا توان داشتن حال خوب و یا توان اعتماد به خواست خدا رو پیدا کردم.

در واقع هر بار در پی هر یادآوری در نهایت این رو به خودم میگم که خدایا تو بهترین هارو برام رقم بزن و من چیزی که صلاحم هست رو میپذیرم.

ببین سعی کن در زمان حال باشی، تا بتونی بپذیری که چه اتفاقی افتاده. رویا پردازی و مرور خاطرات رو برا ...

ممنونم ازت عزیزم.. خیلی صادقانه بود حرفات. کاملا درسته من با آهنگ گوش کردن میونه خوبی داشتم ولی الان تو این چند روز اصلااااا نمیتونم چیزی گوش کنم.

بعضی وقتا صدای تو ذهنم میگه بسه دیگه چقد میخوای گریه کنی و بعضی وقتا که گریه نمیکنم عذاب وجدان دارم و میگم چه سریع همه چیو یادت رفت!!!

دقیقا منم مثل خودت حس میکنم یه چیزی تو قفسه سینهام خالی شده.. فقط دارم صبر میکنم تا این دوران بگذره و فکر میکنم گذر زمان میتونه حلش کنه

مرسی از راهنماییت 🥺 امیدوارم هر دومون حالمون بهتر بشه❤️

بدون اینم میگذره و جای اونم یه جا قشنگه. تو الان باید دنیاتو زیباتر کنی

در اینکه اون جاش خوبه شکی ندارم🥺 چون واقعا مهربون بود و قلب خیلی بزرگی داشت.

الان حضورشو بیشتر کنارم حس میکنم و خوشحالم که دیگه درد نمیکشه

ولی خاطراتش یادم میان و آرزوهایی که داشتم.. اینا فقط اذیتم میکنه که با گذر زمان حل میشه:)

ممنونم ازت عزیزم.. خیلی صادقانه بود حرفات. کاملا درسته من با آهنگ گوش کردن میونه خوبی داشتم ولی الان ...

خواهش می کنم عزیز دلم

دقیقا من هم وقتی یمدت حالم اوکی میشد به دوس داشتن خودم شک می کردم و خودم رو می بردم زیر سوال.

اما این رو باید بدونیم دوسداشتن ما با عذاب دادن خودمون اثبات نمیشه بنابراین بذاریم روحمون با روند طبیعی التیام پیدا کنه و بهش سخت نگیریم.

من گاهی حالم انقد بد میشد که می گفتم دیگ نمیتونم ادامه بدم و گاهی حالم انقد اوکی میشد می گفتم دیگ موفق شدم گذر کنم و بعد چند وقت عکسش رخ میداد.

راستی من هم مذهبی نیستم اما چند ماه بعد از سوگ نماز رو شروع کردم و ۷ ماه متوالی برای اولین بار در زندگیم نماز خوندم.

هرچند دوباره ترک کردم اما اون تایم خوب بود واقعا .

خصوصا خلوت و سکوت و تاریکی که نماز صبح به من می داد تا برای خودم و ایشون دعا کنم.انگار این هم به نحوی من رو خالی از درد می کرد و یا دردم رو تسکین می داد.

برای همین نمیگم نماز بخون اما در خلوتت با خودت و خدای خودت صحبت کن و دعا کن و بنویس.

در تفریح کاری رو انجام بده که واقعا دوسداری.

مثلا من قبل از سوگ بیرون رفتن با دوستام رو خیلی دوسداشتم اما بعدش بیشتر حالم رو بد می کرد.چون خیابونای آشنا رو می دیدم.

سریال، کتاب، شنا در استخر، تمیز کردن اطرافت، یوگا ..هر کاری انجام میدی رو بدون فشار آوردن به خودت انجام بده.

من وقتی یاد اوایل میوفتم به خوبی میبینم که فقط برای بقا تلاش می کردم نه برای پیشرفت یا چیز دیگ.

هدفت رو بذار فقط بر این اساس که آروم بشی.

خواهش می کنم عزیز دلم دقیقا من هم وقتی یمدت حالم اوکی میشد به دوس داشتن خودم شک می کردم و خودم رو م ...

چشم🥺 با حرفات خیلی کمک کردی و مطمئنم این مهربونی چند برابرش به خودت برمیگرده ❤️ از خدا میخوام سالم، خوشحال، راضی و موفق باشی تو زندگیت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز