2789

👈خیلی ساده اندیش خواهیم بود اگر تصور کنیم تمام شد.....

این دشمنان به هیچ وجه رها نخواهند کرد......

⚠️بیش از پیش به امام زمان خود توجه کنیم.....

اللهـمّ عجّـل فرجه و سهل مخرجه

اللهم اشغل الظالمین بالظالمین

خدایا بدست خودشون نابودشون کن

خدایا تسهیل در امر مولای ما مقدر بفرما

🔸دعا دعا دعا برای فرج

الدعاء یرد القضاء ولو ابرم ابراما

@ejma313

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

یا صاحب الزمان اغثنی

یا صاحب الزمان ادرکنی

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مهم مهم

تا منجی عالم نیاد چیزی درست نمیشه...

همین آش و همین کاسه.....

❌این کلام اهلبیت رو فراموش نکنیم و دست از طلب فرج برنداریم

🔵 امام عسکری علیه السلام :

لایزال شیعتنا فی حزن حتی یظهر ولدی الذی بشر به النبی ...

👈غم و اندوه شیعیان ما تمومی نداره تا ظهور فرزندم مهدی.....

@ejma313

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

اللهم عجل لولیک الفرج به حق همه شهدا

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

❌❌❌ از مهم ترین و موثرترین نسخه ها برای نجات

👈میلیون ها نفر جمع بشن (تو هر شهری هزاران نفر)

پرچم های اباعبدالله الحسین علیه السلام رو هم ببریم.

زیر این پرچم ها ذکر مصیبت بشه و با گریه و تضرع شدید

شیون ها و ناله ها بلند بشه

و در این حالت طلب عفو نموده و مضطرانه به خداوند متعال عرضه بداریم برسون باقیمانده از آل محمد (علیهم السلام) را.

و خالصانه خودش رو بخوایم.

(از گریه و شیون و زاری هم خجالت نکشیم)

چون که صد آید نود هم پیش ماست.

✨سفینة الحسین اوسع و اسرع ✨

ان شاء الله که کارمون سخت نشه

ولی اگه شد، این نسخه ایست که میتونه سریع کار جمع کنه. (بشرط رعایت شرایطش) .

خلاصه مطلب

1⃣ اجماع عظیم (حتما حتما حتما لازمه)

2⃣ انقطاع کامل و خالصانه برای امام زمان علیه السلام

3⃣ اشک و ناله و تضرع (ضجوا و بکوا)

👈 البته توسلات فردی و جمعی مختصر ، اثر خودش رو داره و علاوه بر تعجیل و تسهیل فرج، موجب حفظ دعا کننده تو آخرالزمان میشه. ولی برای اون اثر خاص، سریع و قابل توجه،

👈حتما حتما حتما اجماع عظیم میلیونی رو لازم داره. (نمونه قوم یونس در کمال الدین)

@ejma313

استغفرالله ربی و اتوب الیه

اللهم لین قلبی لولی امرک

یا الله یا رحمن یا رحیم با مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک🤲