2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🔸قدر موقعیت کنونی و همدلی مردم رو بدونیم

کار رو تموم کنیم

👈بخدا این دشمنانِ قسم خورده، دست از سر ما برنخواهند داشت.

اینا نهایت مکر هستن

شیاطین حمایتشون میکنن

و ما با قدرت خودمون حریفشون نیستیم.

✔️با فرج خواهی میلیونی،

👈عنایات خاص حضرات میاد

👈امداد های غیبی میاد

👈 و کمرشون میشکنه

نابود میشن.

منقطع و متضرعانه دامن امام حسین رو بگیریم و فرج بخوایم.

در مقطع کنونی کوتاهی نکنیم.

این همدلی و اجماع فعلی از دست نره

خیلی مسیرمون رو کوتاه و آسون میکنه.

اینم ارسالی یکی از اعضا🔰

🔸تو حرم امام حسین علیه السلام خیلی متوسل شدم و خواهش کردم یه راهی نشونمون بدن برا تحقق سریعتر فرج.

👈در عالم رؤیا دیدم که با دوستان استغاثه از هم جدا هستیم و جدا برای فرج دعا می کنیم. به من نشون دادن وقتی شما از هم دورین مسیر ظهور طولانیه!

👌ولی وقتی به هم وصل میشین مسیر ظهور خیلی خیلی کوتاه میشه و من تو خواب باورم نمیشد با استغاثه و دعای دسته جمعی میشه انقدر فاصله ظهور را کوتاه کرد ....

@ejma313

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

السلام علیک یا صاحب الزمان 💚

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

اینکه شیون و ضجه بزنیم خجالت نکشیم و احساس شکست نکنیم.

👈بزار دنیا بگن اینا ترسیدن...

👈گریه ما بدرگاه یگانه ابرقدرت عالم یعنی خداوند مقتدر بوده و غیرت الهی رو برامون به ارمغان میاره.

🔸و اگه با تضرع و خشوع

👈غیرت الهی اومد ، دیگه تمومه کار.....

اگه چنین چیزی محقق بشه از همین الان این شیاطین و دشمنان اهلبیت رو نابود شده بدون.....

قدر بدونیم

❌ این فرصتیه که میشه باهاش بقایای ساختمان متزلزل غیبت رو خیلی سریع فروریخت.....

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

العجل یا صاحب الزمان 💔