2777
2789

سلام دوستان. من دارم سیسمونی میخرم به نظرتون شیردوش بخرم؟ دستی خوبه یا برقی؟ چه مارکی؟ 

دستی اونت الان شده ۳۰۰ تومن. نمی دونم به درد میخوره یا نه

دستی کارتو راه میندازه😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه سینه مادر نوک نداشته باشه یکمی مشکل که اونم با شیر دوش دستی و برقی خوب نمیشه چون هردوشو من خریدم فایده ای نداشت ولی شیر دوش اونت نمیدونم خوبه یا نه بیمارستان استفاده کردم که از اون حرفه ای هاش بود خوب بود

ممنون چه مارکی خوبه؟

مارکشو نمیدونم اما وقتی سیسمونی میخری  از اونجا مشورت بگیر

من شیردوش دستی داشتم چون خیلی شیرم زیاد بود به کارم اومد و اضافه شیرمو میدوشیدم

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
شما چه مارکی خریدی؟

راستش یادم نمیاد ۲۵۰خریده بودم پارسال خیلی کامل بود ولی واسه من تاثیر نداشت فقط باعث میشه سینه حساس تر بشه و درد بیاد.ولی اگه سینه نوک داشته باشه هیچ نیازی به اینا نیس اصلا

فعلا يدونه دستي ارزون بگير ببين چي ميشه بعدا شايد لازم نباشع من تازه زايمان كردم شيرم كلا نيومد احتي ...

مشکل اینه که بخاطر قیمت دلار همه چی روز به روز داره میره بالا. همین سیصد تومن رو شاید چارماه دیگه که لازمم بشه بگن ۵۰۰ تومن. خیلی زور داره