maasoome مدیر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 47 عنوان عکس رنگی گرفتین بعدش چی شد | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 18 پست کیاعکس رنگی گرفتن و جوابش خوب بوده وبعدم باردارشدن باوجوداینکه عکس سالم نشون داده 1397/03/06 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maasoome مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 47 دقیقا مثل دکتر من من سایز فولیکولم بادارو خوب بود قبلا بدون دارو هم خوب بود چندین دوره بود دارو مصرف کردم نشد رفتم عکس رنگی خوب بود چون دارو مصرف نکردم گفتم ببینم وضعیت فولیم چطوره که روز سیزده هفت بود
maasoome مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 47 خدا بهمون بده ایشالا،منکه حرص هزینه رو میخورم شوهرم میگه پول برا خرج کردنه ولی خیلی ازش خجالت میکشم ... اره هزینه ها واقعا سنگینه ادم کم میاره
eli6768 عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 من سایز فولیکولم بادارو خوب بود قبلا بدون دارو هم خوب بود چندین دوره بود دارو مصرف کردم نشد رفتم عکس ... تنبلی شدید داری مثه من،قابل درمانه اصلا نگران نباش عزیزم،من ای سیکلو از دست دادم داره میشه 13 ماه اقدام اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
maasoome مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 47 تنبلی شدید داری مثه من،قابل درمانه اصلا نگران نباش عزیزم،من ای سیکلو از دست دادم داره میشه 13 ماه اق ... کاش همین باشه که میگی میترسم مشکل دیگه داشته باشم اخه من چهارسال شده که باردارنشدم دوسال که اصلا دکترنرفتم گفتم مشکلی ندارم چون پریودم منظم بود