2777
2789
عنوان

دعا

204 بازدید | 8 پست

بچه ها . درباره نوشتن نامه به فرشتگان خدا چیزی شنیدین تا حالا انجام دادین؟ . چیزی رو میشناسین برای اجابت دعا ؟ من بچه ها مشکلاتی دارم حسابی داره بهم فشار میاد . واقعا ناراحتم😥😧😦

تعداد رای : 1
نظرسنجی
آره انجام دادم خوبه
0
0%
نه نمیشناسم
0
0%
توکل بر خدا
1
100%

چند وقت پیش تاپیکی بود راجبش

من انجام دادم یه چیزی خواستم که تا یه مرحله پیش رفت خواسته ام اما بعد یهو قطع شد

الانم باز میخام بنویسم فقط چون حس خوبی بهم میده

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

ختم هم میتونی انجام بدی

ختم 40روزه ی حدیث کسا

ختم 41روزه ی دعای یستشیر

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها . والا یه مشکلی پیش اومد 9ماه دنباله حلش بودیم . بعد رفتیم دنبالش به ما جواب منفی دادن که اصلا نمیشه . من خیلی گریه کردم همون روز که بم خبر دادن و ناراحت شدم سره ظرف شستن با خدا صحبت کردم و خدایا اگر میگی این راه درسته خواهش میکنم یکی به پدرم زنگ بزنه بگه مشکلت حل شد . دعای سریع الاجابه خوندم . آیت الکرسی و دو ذکر . فردا یکی به پدرم زنگ زد گفت حل شد خراو هزار مرتبه شکر کردم و تشکر و بازم شکر