2777
2789
عنوان

آیا با دعا میشه تقدیر و سرنوشت رو تغییر داد

| مشاهده متن کامل بحث + 2788 بازدید | 35 پست

امام صادق(ع) فرموده است:

دعا، قضای الهی را برمی گرداند بعد از آن که قطعی شده باشد، پس بسیار دعا کن که دعا کلید رحمت و رسیدن به حاجت است. شما به آنچه که در نزد خدا است نمی رسید، مگر با دعا و هر که دری را بکوبد، صاحب خانه در را باز خواهد کرد.

ر قرآن کریم آمده است: «قال فبعزتک لاغوینهم اجمعین¤ الا عبادک منهم المخلصین» (ص 28 و 38) شیطان گفت: به عزت تو سوگند! که همه را گمراه خواهم کرد مگر آن دسته از بندگانت که دل از غیر بریده و با تمام وجود برای تو خالص شده اند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره که تغییر می کنه، تو بدترین شرایط با دعا کردن و شکرگذاری دل خودت اروم میشه که خودش خیلیههه... حال ...

سلام دوستم ممنونم بابت پست امیدبخشی که گذاشتین

خداوند وقتی دردی رو میده یا چیزی رو از آدم میگیره داره امتحانش میکنه  این اتفاق برای من یه امتحان سخت بود هرروز دعا و یس و صلوات و استغفار میخونم امروزم نوشتن شکرگزاری رو شروع کردم،حالم خوبه خداروشکر  ،درسته نمیتونم فراموشش کنم ولی سعی میکنم بهش فکر نکنم 

میخام هر طور شده به خواسته قلبیم برسم باور دارم که خداوند منو  توی این مسیر رسیدن به خواسته م یاری میکنه 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

توکلت به خدا باشه.... بالاتر از اون قدرتی نیست، ازش بخواه حتمن خودش یه راهی باز می کنه... موفق باشی ایشالا اگه خبر خوبی شد بعد این همه تلاشت به ما هم بگو خوشحال می شیم   

توکلت به خدا باشه.... بالاتر از اون قدرتی نیست، ازش بخواه حتمن خودش یه راهی باز می کنه... موفق باشی ...

بسیار متشکرم عزیزم.ان شاءالله شما هم موفق باشین ،بله توکل کردم به خودش

حتما وقتی به خواسته م رسیدم ان شاءلله میام خبرشو میدم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود